Stāsts par nabaga Olafu: Maxima atklāti maldina cilvēkus, tirgojot ”akcijas” rotaļlietas!

cats

Portālā facebook lielu ievērību izpelnījies kādas sievietes ieraksts, kura ”Maxima” veikalā pamanījusi dīvainības ar akcijas rotaļlietām. Šobrīd ir Ziemassvētku laiks un saprotams, ka rotaļlietas ir diezgan pieprasīta prece, tāpēc lielveikalu ķēdē ”Maxima” rotaļlietām esot atlaide līdz 40%. Bet pārsteigums sākas tad ja esi pamanījis, ka pirms akcijas rotaļlieta maksāja tieši tikpat cik ar akciju. Stāsts būs par diezgan pieprasītu mīksto mantu vārdā ”Olafs” kura pirms akcijas maksāja 14,99 un tagad ar atlaidi, tā esot pieejama no 24,99 uz 14,99.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

  • <cite class="fn">kaspars s@ukums</cite>

    nav pirmā reize.ar dārgā gala alkaholu tā notiek bieži vien

  • <cite class="fn">Jānis Upmanis</cite>

    situācija noteikti savādāka bija zinu jo pats tā esmu pieredzējis. Pirms tam tā rotaļļieta bija akcijā par tādu cenu bet pilnā cena ir tāda kā tagad. tad kad iedeva 40% noņēma akcijas cenu īsti jau nekas negodīgs bet nu cilvēki jau nepaseko.

  • <cite class="fn">Elvita Druņģe</cite>

    Pasaules gals klāt! 🙂

  • <cite class="fn">Lionė Gailė</cite>

    Laikam jau gudri 🙂

    Starp citu,

    Kā nopelnīt 800 € vienā dienā? Izrādās baigi vienkārši. Vakar uzgāju vienu adresi, saucās "LotLotto" http://www.lotlotto.com/ un viņa principā piedāvā uzģenerēt loterijas skaitļus, balstoties uz dažādiem algoritmiem. Prikola pēc izdomāju, ka nav ko zaudēt, jo loterijas biļete maksāja ap 10-20 € (šobrīd tur ir pieejams kupons ar 50% atlaidi) un tā nav baigā nauda. Šorīt skatos, ka dažas no nopirktajām biļetēm ir izrādījušās veiksmīgas (uzminēti 60-70% skaitļu) un laimēti apaļi 800 €. Neslikti priekš ieguldītiem 10-20 €, ne? 🙂

  • <cite class="fn">Ilze Kuliešus</cite>

    Viapār arī iepriekšējā nedēļā Maximā bija atlaides 40%, tāpēc arī cena tāda pati

Pievienot komentāru