Stāsts par nabaga Olafu: Maxima atklāti maldina cilvēkus, tirgojot ”akcijas” rotaļlietas!

Sievietes Daces ieraksts facebook:

15589581_1181537441882739_1934789345028582633_n

”Stāsts par nabaga Olafu!

Nedēļu atpakaļ biju Maximā un mazajam noskatīju foršu rotaļlietu – Olafu. Nodomāju, ka būs ideāla mīļmantiņa bērnam. Uz to brīdi, cenas nebija izliktas, noskanēju 14,99 eur. Šonedēļ, ka reizi, Maximā atlaides rotaļlietām – maģiskie 40% Devos pirkt. Un te nu man PĀRSTEIGUMS. Pie Olafa cena 24,99 eur. Un dubultpārsteigums, ar 40% atlaidi liktenīgā cena 14,99 eur. Man, protams dusmas un sašutums. Divreiz jādomā nebija, velku laukā telefonu un zvanu uz Maxima info tālruni. Paceļ puisis, kad sāku skaidrot situāciju un uzdot jautājumus, šis jaunskungs, ļoti “laipnā” balsī jautā, ko tad es vispār gribu. Tas esot bijis vecais pievedums, tagad klāt ir jaunais. Ņemot vērā rotaļlietas popularitāti cena ir tāda, kāda viņa ir. Maximas vadība, taču iemāciet saviem darbiniekiem vismaz kārtīgi MELOT, lai atbildes saskan, ja reiz paši piekopjat negodīgu praksi! Kad biju maksāt pie kases, jautāju arī pārdevējai, kā tas nākas, ka AKCIJAS CENA NEMAZ NAV AKCIJAS? Protams, to loģiski paskaidrot neviens nevar – mārketings! Tad nu te man jautājums aitu cirpējiem Maxima – Jums tas liekas normāli? Ziemassvētku laikā “čakarēt” cilvēkus? Tā Jūs izrādat cieņu pret saviem klientiem? Galvenais ir saraust pilnas kabatas un ar dzeltenajām cenām aizmālēt acis pēc iespējas vairāk klientiem? Mārketings ko? Vai Patērētāju tiesību aizsardzības centrs par šo nekas nav sakāms? Vai šāda prakse tirgotāju vidū ir pierasta un pieļaujama? Bez Tabu šo nevarētu papētīt dziļāk? Savādāk tā vien šķiet, ka šīm “Biznesa haizivīm” šī cilvēku muļķošana iet no rokas uz URRĀ!!!!”

Tik tiešām ļoti nesmuki no ”Maxima” puses, pirmssvētku laikā šādi mānīt cilvēkus!

AVOTS: facebook

COMMENTS

  • <cite class="fn">kaspars s@ukums</cite>

    nav pirmā reize.ar dārgā gala alkaholu tā notiek bieži vien

  • <cite class="fn">Jānis Upmanis</cite>

    situācija noteikti savādāka bija zinu jo pats tā esmu pieredzējis. Pirms tam tā rotaļļieta bija akcijā par tādu cenu bet pilnā cena ir tāda kā tagad. tad kad iedeva 40% noņēma akcijas cenu īsti jau nekas negodīgs bet nu cilvēki jau nepaseko.

  • <cite class="fn">Elvita Druņģe</cite>

    Pasaules gals klāt! 🙂

  • <cite class="fn">Lionė Gailė</cite>

    Laikam jau gudri 🙂

    Starp citu,

    Kā nopelnīt 800 € vienā dienā? Izrādās baigi vienkārši. Vakar uzgāju vienu adresi, saucās "LotLotto" http://www.lotlotto.com/ un viņa principā piedāvā uzģenerēt loterijas skaitļus, balstoties uz dažādiem algoritmiem. Prikola pēc izdomāju, ka nav ko zaudēt, jo loterijas biļete maksāja ap 10-20 € (šobrīd tur ir pieejams kupons ar 50% atlaidi) un tā nav baigā nauda. Šorīt skatos, ka dažas no nopirktajām biļetēm ir izrādījušās veiksmīgas (uzminēti 60-70% skaitļu) un laimēti apaļi 800 €. Neslikti priekš ieguldītiem 10-20 €, ne? 🙂

  • <cite class="fn">Ilze Kuliešus</cite>

    Viapār arī iepriekšējā nedēļā Maximā bija atlaides 40%, tāpēc arī cena tāda pati

Pievienot komentāru