TESTS. Aiz kurām durvīm slēpjas tava mīlestība?

Iztēlojies, ka atrodies istabā, kurā bez tevis neviena cita nav. Papildus durvīm, pa kurām ienāci, ir vēl četras durvis tavā priekšā. Aiz katras no tām stāv cilvēks, kurš kļūs par tavu īsto un patieso mīlestību.

Pirmās durvis
Ja atvēri pirmās durvis, tava otrā pusīte būs ļoti atbildīgs un strādīgs cilvēks.
Tu sastapsi cilvēku, kurš tevi lutinās un par tevi rūpēsies, gādās, lai tavā dzīvē viss būtu kārtībā.

Otrās durvis
Tev patīk piedzīvojumi, un tu atradīsi mīlestību cilvēkā, kuram it tādi pat ideāli kā tev. Iespējams, tu satiksi savu cilvēku kādā braucienā, vienas dienas komandējumā vai sporta pasākumā.

Tava mīlestība tevi pavadīs visos piedzīvojumos, kuros tu gribēsi doties, un kopā jūs iepazīsiet pasauli, baudīsi adrenalīna pilnu dzīvi.

Trešās durvis
Ja tu izvēlējies trešās durvis, tu esi cilvēks, kuru viegli aizkustināt un satraukt. Tavas dzīves mīlestība būs sarežģīts un ugunīgs cilvēks – tāds pats kā tu.

Iespējams, tu satiksi savu mīlestību darbā vai citā vietā, kur bieži pavadi laiku. Kopā strādāsiet pie dažādiem, ļoti veiksmīgiem projektiem. Un, protams, jums būs lieliska tuvība!

Ceturtās durvis
Ja atvēri ceturtās durvis, tas ir tāpēc, ka tu meklē mīlestību, kurā dalīties ar savu ikdienu.

Tu esi noguris no piedzīvojumiem un centieniem atrast kādu, ar kuru pavadīt vakarus pie tases kafijas un grāmatas, sniegt apskāvienu pirms miega.

Tavas dzīves mīlestība būs vienkārša, bet ļoti mīloša personība, kas baudīs to pašu, ko tu, un ar kuru tu veidosi dzīvi kopā un bez aizspriedumiem.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru