TESTS “Gudrības grāmata”. Izvēlies attēlu un uzzini tā nozīmi!


Pirmā gudrības grāmata

Reizēm, lai atrastu īsto ceļu uz priekšu, jāatskatās pagātnē. Reizēm varam zaudēt sevi un atteikties no pamata vērtībām un labām attiecībām, jo iekļūstam nepareizu situāciju apburtajā aplī, kas nekur neaizved.

Tomēr, kad esam mierīgi un pietiekami nobrieduši, lai atgrieztos, varam tuvoties tam, kas atkal nesīs mieru un laimi.

Apvienojies ar savu prātu, dvēseli un sirdi, pavaicā tiem, ko tie vēlas, lai vairāk atbilstu tavām iekšējām vēlmēm. Tas ļaus vieglāk atrast savu ceļu uz labāku dzīvi.

Otrā gudrības grāmata

Atceries, ka esi savas dzīves saimnieks, tev pašam jāpieņem svarīgākie lēmumi. Tomēr neļauj šai atbildībai laupīt tev dvēseles mieru. Dod sev laiku un telpu, lai rastu pareizās atbildes savā sirdī.

Izvairies no ārējas ietekmes un rīcības tikai atalgojuma dēļ, ļauj sev iet savu ceļu. Tas ir labākais, ko vari darīt tieši šobrīd. Nomierini savas domas un ļauj dvēselei runāt ar tevi, jo tā ir intuīcijas balss, kas sniegs visas šobrīd vajadzīgās atbildes.

Esi uzmanīgs attiecībās, vienmēr liec sevi pirmajā vietā.

Trešā gudrības grāmata

Tavai dzīvei nav jābūt vienveidīgai, tu drīksti mainīties, izgudrot sevi no jauna un meklēt jaunas aizraušanās, kas nesīs vairāk laimes un jaunas iespējas. Nesaisties ar pasauli, kas tev nav tuva, piemēram, bailēm vai pārliecības trūkumam nav jābūt tavas dzīves centrā. Dzīve kļūst daudz labāka, kad sagraujam sienas, kas liek palikt komforta zonā.

Mainies tik bieži, cik vajadzīgs, lai justos labi. Problēmas vienmēr gadīsies, tāpēc nebaidies stāties tām pretī. Un tas ļaus justies labāk. Kas zina, varbūt jaunais stāsts būs vēl labāks par iepriekšējo!

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS. Kāds tu esi dusmās? + Vēl pieci psiholoģiski testi

TESTS. Izvēlies zirgu un uzzini, vai sasniegsi mērķi!

TESTS. Izvēlies kārti un uzzini pareģojumu 2020. gadam!

Avots: “Esotericblog”

COMMENTS

Pievienot komentāru