TESTS. Izvēlies frizūru un uzzini, ko cilvēki tevī pamana vispirms!

Piedāvājam intuitīvu testiņu – izvēlies matu sakārtojumu, kas piesaistīja uzmanību pirmais, un uzzini, ko cilvēki tevī pamana vispirms.
Izvēlies, ilgi nedomājot, lai varētu “pieslēgties” tava zemapzina.

1. frizūra
Jūs esat neparasts cilvēks. Jūsu stils, principi, noteikumi, realitātes uztvere un pasaule kopumā ir tik atšķirīga no vispārpieņemtā, ka tas piesaista uzmanību jau no pirmās tikšanās.

2. frizūra
Jūs esat tik glīts un solīds – ne tikai ārēji, bet arī iekšēji, ka jūs var saukt par stingru cilvēku – tas ir pamanāms no pirmā acu uzmetiena.

3. frizūra
Jūs esat tik draudzīgs, ka jūsu attieksmi pret cilvēkiem var saukt par labsirdīgu, simpātisku – tas ir pamanāms pat no pirmā acu uzmetiena!

4. frizūra
No pirmā acu uzmetiena pamanāms, ka jūs esat cilvēks, kurš ir neapmierināts ar līdz šim sasniegto, un nākamais mērķis jums jāsasniedz daudz efektīvāk nekā iepriekšējais.

5. frizūra
Grūti nepamanīt jūsu nepakļāvību, dažreiz spītību, vēlmi pēc rīcības brīvības un tiesībām izteikt savu viedokli – tas redzams no pirmā acu uzmetiena.

6. frizūra
No pirmā acu uzmetiena ir redzams, ka esat atvērts cilvēks – spontāns, sirsnīgs un izlēmīgs mērķos un darbībās, cilvēks, kurš zina, kas viņam šajā dzīvē vajadzīgs.

Avots: “Esotericblog”

SKATIES ARĪ ŠO RAKSTU!

Psiholoģisks tests. Pasaki, kura sejiņa priecīgāka, un uzzini savu dominējošo smadzeņu puslodi!

TESTS. Izvēlies gredzenu un uzzini, ko tu vislabāk kontrolē?

TESTS. Kura smadzeņu puslode tev dominē?

COMMENTS

Pievienot komentāru