TESTS. Izvēlies sirsniņu un uzzini, kādas attiecības tev vajadzīgas!

Ilgi nedomājot, izvēlies sirsniņu un uzzini, kādas attiecības tev ir piemērotas un vajadzīgas.

Pirmā sirsniņa

Jums ir vajadzīgas attiecības ar “dzirkstelīti”. Nedaudz greizsirdības, izaicinājuma piliens, abpusējas piepūles, reizēm jauki pārsteigumi un mazliet romantikas. Šķiet, jūs esat viegls, pozitīvs cilvēks, kurš vēlas priecāties par dzīvi un visu to, ko tā sniedz.

Otrā sirsniņa

Jums patīk attiecību secība. Citiem vārdiem sakot – tradicionālums. Zemapziņā jūs gribētu klasiskas attiecības. Jums svarīga uzticība, atbildība un uzticēšanās viens otram un kopīgiem plāniem. Jūs droši vien esat ģimenes un dzimtas cilvēks.

Trešā sirsniņa

Iespējams, ka ne tikai zemapzinīgā līmenī jūs vēlaties dominēt personiskajās attiecībās. Iekšēji jūs uzskatāt, ka labāk zināt, kas ir labākais katram cilvēkam personiskajās attiecībās. Tāpēc jūs esat gatavs uzņemties atbildību un rūpes par tuvā cilvēka komfortu. Bez šaubām, jūs esat līderis.

Ceturtā sirsniņa

Zemapziņā jūs jūtat tieksmi saņemt komplimentus. Jūs gribētu, lai jūsu tuvais cilvēks apbrīno jūsu iekšējo un ārējo tēlu. Jūs droši vien esat cilvēks, kam ir svarīgi, lai viņa centieni tiktu novērtēti pēc nopelniem.

LASIET ARĪ ŠOS TESTUS!

Tests. Kurš celiņš ved uz tavu sirdi? + Vēl pieci interesanti testiņi!

TESTS. Kā tu skaties uz pasauli? + Vēl pieci interesanti testi

TESTS. Kā jūs redz tuvi cilvēki? + Vēl desmit interesanti testi!

COMMENTS

Pievienot komentāru