TESTS. Izvēlies zilonīti un uzzini, kur slēpjas tavs spēks!

Izvēlies spēka simbolu – ziloni – un uzzini, kur slēpjas tavs lielākais spēks.

Pirmais zilonis
Tu esi dziednieks, ārsts, uzlabotājs.

Tavs spēks parādās trauksmainos un saspringtos brīžos – tu spēj uzlabot situāciju, attiecības, cilvēka morālo un fizisko stāvokli.

Bieži vien tu neapzinies savu spēku un tās avotu – parasti tu rīkojies intuitīvi un neseko savas rīcības rezultātiem. Bet vajadzētu gan.

LASI VAIRĀK: IZVĒLIES TIBETAS AMULETU!

Otrais zilonis
Tavs spēks ir emocijās. Parasti tu spēj mainīt visu uz labu, bet šis spēks parādās tikai ārkārtas situācijās. Prieks, dusmas, bēdas – tu spēj panākt praktiski visu vajadzīgo tādos brīžos, un tevi ir grūti apturēt.

Tev būtu noderīgi kontrolēt savas emocijas un apzināti tās izmantot vajadzīgajos brīžos un nepieciešamajās “devās”.

Trešais zilonis
Tev piemīt oratora talants, un tu noteikti zini par savām spējām pārliecināt jebkuru cilvēku par jebko, nomierināt, likt nervozēt, interesanti pasniegt parastas ziņas – tu esi vārdu valdnieks un proti veidot kontaktus ar praktiski jebkuru cilvēku. Tavs dabiskais šarms un uztrenētais vērīgums ir nopietns spēks. Esi piesardzīgs – vārds ir spēcīgs ierocis.

Ceturtais zilonis
Tu proti neapstāties pie sasniegtā, kaut ko izveidot praktiski tukšā vietā, atjaunot savu derīgo enerģiju un uzlabot visu, kam ir jebkādas izredzes gūt panākumus. Tavs spēks ir attīstīšanā. Tev nepatīk steigties, tev svarīgi izvēlēties virzienu. Tavs spēks ir harmonisks, un tev nav vajadzīgi derīgi padomi, brīdinājumi, korekcijas.

Pievienot komentāru