Tuvojas 2021. gada pirmais pilnmēness. Horoskops katrai zodiaka zīmei

Jau ceturtdien, 28. janvārī, gaidāms šā gada pirmais pilnmēness. Kāds tas būs katrai horoskopa zīmei!

Auns

Šajā dienā jāizvairās no kolektīva darba, nekādā gadījumā nedrīkst pieņemt nekādus svarīgus lēmumus, jo
jūsu finansiālais stāvoklis šobrīd ir diezgan nestabils.

Vērsis

Zvaigznes prognozē panākumus profesionālajā darbībā ar noteikumu, ka jūsu ģimenē valda siltuma un mājīguma atmosfēra. Iespējami daži pārpratumi darbā, tāpēc ir jābūt modriem un nedrīkst pieņemt nepamatotus lēmumus. Astrologi iesaka atteikties no biznesa piedāvājumiem.

Dvīņi

Saspringta diena mīlas ziņā. Iespējams skandāls vai pat attiecību pārtraukšana. Zvaigznes brīdina Dvīņu zīmē dzimušus vīriešus no ilgstošas vientulības. Nav izslēgta trauma vai sirdslēkme. Bet sievietēm Dvīņiem nav jāsāk grandiozi projekti.

Vēzis

Diena ir diezgan pasīva. Var domāt par grandioza projekta sākumu, bet pagaidām nesākt to. Nav vēlams pieņemt steidzīgus lēmumus, labāk mazliet pagaidīt. Saskarsme ar pretējo dzimumu atbrīvo jūs no psiholoģiskā sasprindzinājuma.

Lauva

Iespējamas problēmas profesionālās darbības jomā. Diena nav labvēlīga dažāda veida darījumu, sarunu vai laulības noslēgšanai. Zvaigznes iesaka izvairīties no kolektīva darba, jo pastāv iespēja, ka kaitēs slepeni nelabvēļi.

Jaunava

Jūtu dzīvē pieklusums. Iespējams liels strīds vai attiecību pārtraukšana. Darba lietās attiecības veidosies normāli. Neesiet ietiepīgs – tas var kaitēt.

Svari

Šīs dienas panākumi būs atkarīgi no jūsu elastības un prasmes pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Dienas otrajā pusē iespējami neparedzēti šķēršļi un traucēkļi, kas veicinās neveiksmīgu uzsāktās lietas iznākumu. Iespējama vēlme atbrīvoties no atbildības.

Skorpions

Tā nav vienkārša diena. Vilšanās var novest pie tā, ka jūs pamazām zaudējat pašpārliecību. Nav ieteicams nodoties pašpārmetumiem un vainot sevi visā. Jums jāatpūšas.

Strēlnieks

Iespējami pārpratumi un domstarpības ar apkārtējiem cilvēkiem. Jūsu tieksme uz pārmaiņām un negatīva attieksme pret jebkurām piespiedu formām var radīt problēmas attiecībās ar vadību. Pateicoties prātam un atjautībai, jūs varat atrast izeju no jebkuras kritiskas situācijas.

Mežāzis

Strīdi un savstarpējie aizvainojumi var radīt nopietnas domstarpības. Līdz vakaram attiecības ar apkārtējiem sāks uzlaboties. Tam, kurš ir kopā ar jums, ļoti trūkst jūsu uzmanības un maiguma.

Ūdensvīrs

Jums jābūt uzmanīgam profesionālajā darbības jomā. Strādājiet ar vecajām lietām, necentieties izveidot jaunus plānus. Varbūtējas kļūdas un aizspriedumi var neļaut pareizi izprast informāciju.

Zivis

Sarežģīta diena – ar iespējamiem apmāniem, ilūzijām, kārdinājumiem. Esiet modrs, uzmanieties no baumām un viltībām. Zvaigznes aicina nepieņemt svarīgus lēmumus, nepiedalīties strīdos. Ja tā noticis, ka jūs esat iesaistīts attiecību noskaidrošanā, nepazemojieties līdz skandālam.

Pievienot komentāru