Ūdens zīmes Vēzis, Skorpions un Zivis izvēlas ļoti atšķirīgus ēdienus

Foto – Pixabay

Vēzis, Skorpions, Zivis – viņiem ir tikpat dažādas gastronomiskās tieksmes, cik dažādi ir jūras viļņi! No visvienkāršākās pārtikas līdz pat visizsmalcinātākajai.

Vēzis labāk izraudzīsies pazīstamākus un ierastākus produktus. Ja ieraudzīs kaut ko neredzētu, tad iegādāsies, lai pagaršotu – vienkārši tāpat, ziņkārības dēļ. Taču pirmām kārtām pirks kartupeļus, kāpostus, burkānus, bietes, zirņus… No dzērieniem priekšroku dos alum. Ak, jā! Noteikti nopirks arī kaut ko saldu.

UGUNS ZĪMJU ĒDIENKARTE

ZEMES ZĪMJU ĒDIENKARTE

GAISA ZĪMJU ĒDIENKARTE

Skorpions produktu izvēlē būs ļoti nopietns. Pirks tikai to, kas, viņaprāt, ir lietderīgs. Par cenu nekaulēsies. Dzers visu, taču visaugstākās kvalitātes. Konditorejas nodaļa viņu gan maz interesē – reizēm, ja ir noskaņojums.

Zivīm tīk dažādas garšas: sāļš, ass, rūgts, salds – viss noderēs. Var izraudzīties it kā visnesaderīgākos produktus. Nav izvēlīgs, taču vienmēr novērtēs delikateses.

Arī dzērienus Zivis pirks visdažādākos – no augstākās kvalitātes konjaka līdz pat vienkāršam “Mednieku rūgtajam”. Kā kuro reizi iegribēsies.

Pievienot komentāru