Vai tev uzlikts lāsts? Gredzens, sāls un sērkociņi palīdzēs to noskaidrot!

Ilustrācija – Pixabay

Lāsts jeb, vienkārši sakot, negatīva enerģētiska iedarbība savam upurim var pamatīgi pabojāt dzīvi – parādās depresija, neveiksmes, slimības un atkarības. Kā noskaidrot, vai kāds nelabvēlis ķēries pie maģiskiem līdzekļiem, lasi šajā rakstā!

1. Zelta gredzens. Šī ir ļoti vienkārša un efektīva metode. Vajadzīgs tikai viens zelta gredzentiņš. Rūpīgi nomazgā seju un rokas, pēc tam pārvelc ar zelta gredzenu pār vaigu. Ja tajā vietā paliek tumšas pēdas – tas liecina par lāsta esamību.

2. Sāls. Vajadzēs pannu un nedaudz sāls. Vispirms iededz plīti un uzliek uz tās pannu. Pagaida, līdz sakarsīs, bet pēc tam uz sakarsētās virsmas uzber lielu sauju sāls – to var nomērīt ar trim tējkarotēm.

Berot sāli, noskaiti nelielus buramvārdus: “Sālītis no zemes, sālītis no ceļa. Degtin dedz ugunī, kvēlo karsti. Āmen, āmen, āmen.” Ja sāls nomelnē, cilvēkam uzlikts lāsts.

3. Sērkociņi. Ar sērkociņu palīdzību arī var noskaidrot, vai uzlikts lāsts. Arī šī ir ļoti vienkārša metode. Vajadzīgi daži sērkociņi un glāze ūdens. Domās pavaicā, vai tev uzlikts lāsts, bet pēc tam paņem sērkociņus un iemet traukā ar ūdeni.

Ja sērkociņi aizpeld, nepieskaroties viens otra, lāsta nav. Ja tie saskaras un guļ trauka dibenā – lāsts ir.

Lai būtu pavisam drošs, izmēģini visus trīs veidus, kā pārbaudīt maģisku iedarbību.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru