Pusnakts spēle. Vai tu uzdrošinātos izmēģināt šo seno rituālu?

Tātad, ja tu vēlies izmēģināt Pusnakts Spēli pats (es gan nesaprotu, kāpēc kāds gribētu ko šādu mēģināt), tev vajadzēs sekojošās lietas.

  1. Sveci
  2. Vietu ar koka durvīm
  3. Pāris pilienu savas asinis (ja tev nepietiek iekšas, lai iedurtu sev ar adatu, tev nevajadzētu spēlēties ar garu pasauli)
  4. Baltu papīra lapu
  5. Šķiltavas vai sērkociņu kasti (Pārbaudi vai tavas šķiltavas labi strādā)
  6. Lielo sāls iepakojumu (ĀRKĀRTĪGI SVARĪGI!)

Ja tu plāno šo darīt ar vairākiem cilvēkiem, katram vajag savu komplektu ar šīm lietām. Es godīgi nevienam neiesaku izpildīt šo rituālu. Ir nostāsti, ka šī spēle var būt arī letāla, vai arī atstāt paliekošus psiholoģiskus bojājumus tiem, kuriem ir nedaudz vājāka psihe.

Tātad vēl vienreiz, šis raksts ir rakstīts ar izglītības nolūkiem! Bet nu tālāk ir aprakstīti soļi, kas tev precīzi ir jādara. Tātad teorētiski:

Spoku-stāsti-1024x576

  1. Tam pulkstenim, kuru tu izmantosi ir jārāda tieši pusnakts, kad sāc šo rituālu, ja nē, tad nekas nenotiks.
  2. Uzraksti pilnu vārdu un uzvārdu uz papīra, ja tev ir vairāki vārdi, tad raktsi visu. Tālāk tev ir jāuzpilina viena asins lāse uz tā papīra gabala un jāļauj tam izsūkties pilnībā cauri.
  3. Izslēdz pilnīgi visas gaismas (pirms sāc rituālu, iesaku atstāt vienu mazu gaismu). Dodies pie koka durvīm un noliec asiņaino papīra gabali tieši durvju priekšā. Aizdedzini savu sveci ar sērkociņiem vai šķiltavām un uzliec to virs papīra.
  4. Pieklauvē pie durvīm precīzi 22 reizes. Kad klauvēsi divdesmit otro reizi pulkstenim joprojām ir jārāda precīzi pusnakts – respektīvi, tev ir tieši minūte laika, lai nonāktu līdz šim solim.
  5. Atver durvis un nopūt sveci un aizver atkal durvis. Kad durvis ir aizvērtas tev atkal ir jāaizdedzina svece pēc iespējas ātrāk. Pusnakts spēle ir sākusies un tu esi ielaidis pusnakts vīru savā istabā.
  6. Tavam vienīgajam fokusam šobrīd vajadzētu būt – IZDZĪVOŠANAI! Parūpējies, ka svece ir visu laiku aizdegta un tā ir tev visu laiku blakus, kad tā nodziest, tas nozīmē, ka Pusnakts Vīrs ir tuvu. Šajā situācijā tev ir 10 sekundes laika, lai atkal aizdegtu sveci. Tev visu laiku vajadzētu kustēties. Tu varēsi just Pusnakts Vīra klātbūtni – tev paliks auksti, svece nodzisīs vai arī tu varēsi dzirdēt čukstus vai arī melnu siluetu.
  7. SVARĪGI: Ja svece nodziest un tev neizdodas atkal aizdedzināt to desmit sekunžu laikā, tev vajag ap sevi apbērt sāls riņķi un zvanīt brāļiem Vinčesteriem un saukt palīgā Kastielu, jo tev ir dirsā. Tā Supernatural daļa ir joks, bet par to sāli NOPIETNI!

Gaitenis1-1024x576

Spēle beidzas precīzi 3:33 no rīta. Tad tu atkal esi drošībā. Runā, ka, ja tev neizdodas aizdedzināt sveci un tu neapber sev apkārt sāls riņķi tu piedzīvosi ļoti spilgtas halucinācijas ar savām tumšākajām un dziļākajām bailēm – visticamāk halucinācijas, kas tevi traumēs uz mūžu, ja tu sevi nenogalināsi.

Pulksten 3:33 no rīta Pusnakts Vīrs dodas prom.

SEKOJOŠĀS LIETAS KO TEV NEVAJADZĒTU DARĪT SPĒLES LAIKĀ

  • Ieslēgt gaismas
  • Izmantot lukturīti
  • Iet gulēt
  • Izmantot cita cilvēka asinis savai spēlei
  • Aizvietot sveci ar ko citu (piemēram škiltavas)
  • Provicēt pusnakts vīru

Vēl vien leģenda klīst, ka ja tu uzaicini Pusnakts Vīru savā dzīvē, tad viņš nekad pilnībā to nepamet.

Tāda ir Pusnakts Vīra leģenda, kas zin vai tās ir pilnīgas muļķības vai nē, viss ko es varu pateikt, es šo nekad negribētu mēģināt. Maniem draugiem gan laikam tik ļoti negribas dzīvot.

Lasi arī Kaulu Stindzinošo pieredzi ar šo rituālu – PATIESS STĀSTS

 

COMMENTS

Pievienot komentāru