Vecrīgā izceļas nežēlīgs masu kautiņš! Policija iesaista visas ekipāžas! VIDEO

9 septembrī, dažas minūtes pirms trijiem naktī, ļaužu pārpilnajās Vecrīgas ielās izcēlies vēl nebijis masveida kautiņš un brīdī, kad ziņa par notiekošos sasniegusi kārtības sargus, pa vecpilsētas bruģi jau vārtījušies vairāki tūristi, atpūtnieki un tuvējo kafejnīcu apsargi, kas domājams centušies pārtraukt dūru vicināšanu, vēsta raidījums ”Degpunktā”.

Notikuma vietai pieslēdzās Rīgas pašvaldības policijas video novērošanas centrs, lai novērtētu pašu situāciju un ieraugot kautiņu bija skaidrs, ka ar vienu ekipāžu nepietiks un uz notikuma vietu tika nosūtītas visas Vecrīgā un tās apkārtnē esošās ekipāžas.

Pat policistu klātbūtnē pūlis nespēja nomierināties un policistiem nācās likt lietā spēku un stekus. Pirmā ekipāžā ierodoties notikuma vietā uzreiz ķērās centās izšķirt konfliktu un konflikta situācijā iesaistījās arī otra ekipāža, jo ar pirmajiem trīs policijas darbiniekiem nebija gana, lai nomierinātu visas konfliktā iesaistītās puses.

Izkliedējot pūli atklājies, ka skaļākie un bravūrīgākie dūru vicinātāji ir vairāki ārvalstnieki, kuri drīz vien saslēgti roku dzelžos.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā atklāj, ka notikuma vietā apskatot cietušos secināts, ka diviem no viņiem tālāk jādodas uz slimnīcu, taču ievainotajiem nav konstatēti dzīvībai bīstami ievainojumi!

Ej uz nākamo lapu, lai vairāk skatītos ”Degpunktā” sižetā!

Pievienot komentāru