Dienas horoskops 13.09.2017.

Auns

Šodien jutīsies ļoti saistīts ar savām mājām un saknēm. Varbūt jūs esat bijis pārdomu periodā un esat domājis par to, cik lielā mērā jūsu bērnība un pieredze ir veidojusi to, kas jūs esat kā cilvēks. Šī ir lieliska diena, lai godinātu šīs sajūtas un reaģētu uz tām. Ieplānojiet braucienu uz dzimtajām mājām vai sapulciniet draugus un ģimeni!

Vērsis

Šodien ir lieliska diena, lai izteiktu prātu. Jūs esat pazīstams ar sapratni un draugi bieži vēršas pie jums pēc padoma. Tagad tu esi pilns ar padomiem, un jums vajadzētu būt gatavam dalīties tajos ar tuviniekiem. Jums ir talants saskatīt situācijas realitāti, un cilvēki tiešām to novērtē. Esi gatavs, jo kāds šodien lūgs tev padomu.

Dvīņi

Vai esat pieķēries lietām, kas vairs neatbilst jūsu pašreizējam dzīvesveidam? Mēness ir pārcēlies uz jūsu 2. Piederības māju, tāpēc esiet piesardzīgs, lai sentimentālu iemeslu dēļ nepieķertos lietām. Kaut arī ir pilnīgi pieņemami saglabāt dažas piemiņas lietas, jūs vienkārši nevarat paturēt visu no katra jūsu dzīves posma. Izvēlieties dažus objektus, kas ir īpaši nozīmīgi un pārējo ziedojiet!

Vēzis

Vari sevi sajust sevišķi saistītu ar apkārtējo pasauli. Šī ir lieliska diena, kuru pavadīt dabā, baudot apkārtnes skatus un skaņas. Lielāko daļu problēmu dzīvē var atrisināt ar nelielu atpūtas brīdi. Smelieties enerģiju no jūsu apkārtnes, un jūs atradīsiet atbildes, kuras meklējat.

Lauva

Sargieties šodien pateikt nepareizās lietas! Jūs bieži esat ļoti pārliecināts par sevi un ir zināms, ka jūs brīvi izsakāt savu viedokli. Bet, ja jūs rūpējaties par savām attiecībām, vispirms noteikti jādomā, pirms atvērt savu muti. Jūs varat visu iznīcināt pasakot kaut ko, ko jūs vēlāk nožēlosit! Ikvienam būs daudz labāk, ja savaldīsi savu mēli, arī tev!

Jaunava

Šodien vari sajust izteiktu saikni ar saviem draugiem. Jūsu dzīvē noteikti ir lieliska atbalsta personu grupa, un šodien ir ideāla diena, lai viņiem pastāstītu, cik daudz viņi tev nozīmē! Viņi būs priecīgi par jūsu atzinību, un jūs saņemsiet prieku no dalīšanās ar to, cik jums ļoti paveicies ar to, ka jums ir tādi draugi!

Svari

Svari, ir dažas dienas, kad enerģija vienkārši sinhronizējas un visas dzīves jomas darbojas perfektā tandēmā. Šī ir tieši tāda diena! No darba vai skolas līdz mājām un personīgajai dzīvei šodien viss strādā pilnīgā harmonijā. Izbaudiet jūsu vieglo dienu!

Skorpions

Šodien ir lieliska diena, lai iemācītos jaunas lietas. Mēness ir jūsu 9. Garīgās izpētes namā, un jūs esat gatavs iegūt jaunu informāciju. Turpiniet šīs intereses, jūs vienmēr gribējāt veltīt laiku sev. Jūsu intensīvā enerģija nodrošinās, ka jūs apgūsiet to, kas jums patīk, un spēsiet tajā dalīties! Mācīšanās ir mūža garumā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru