VIDEO: Kā gūt labumu no kovidlaika Jāņiem?

Kadrs no video

Jāņi klāt, un, par laimi, pulcēšanās ierobežojumi ir krietni mazinājušies … Noskaidrosim, kā svinēt latviskākos svētkus un kā tos varētu izmantot savā labā.

#1
Ja kāds iereibis līgotājs ieliekas iekšā ugunskurā, netuvojies viņam. No ugunskura velc ārā tikai tad, kad cilvēks uzrāda derīgu CovidPasi vai apliecinājumu, ka koronu izslimojis.

#2
Papardes ziedu dodieties meklēt tikai sejas maskās. Dzērāt alu, ēdāt gaļu, sieru, uzkodāt lokus – tieši labi, ka nebūs jābučojas, uzreiz varēs ķerties pie lietas!

#3
Ja ugunskurā ieliekas kāds, kas nekad dzīvē neplāno vakcinēties – ļaut viņam tajās liesmās pavārtīties – augsta temperatūra arī vīrusu nogalina.

#4
Tiem, kuriem apnikusi ikgadējā Jāņu pārēšanās, jāpin vainagus, kas nosedz muti un degunu – diēta garantēta. Ja tomēr uznāk bads, varēsi pagrauzt kādas margrietiņas un pelašķus, desertā kādu nātri.

#5
Pulcēšanās ierobežojumu dēļ vari tikties tikai ar tiem radiem, kuri tev patīk – pārējos var neaicināt, aizbildinoties ar epidemioloģisko drošību.

#6
Šašliku var ēst jēlu. Marinādē var mitināties tādas baktērijas, kad koronavīrusu apēdīs brokastīs.

#8
Jāņu dienā var droši visu dienu gulēt gultā un mēģināt salāpīties. Ja kāds prasa – tad tu nevis neproti dzert, bet vakar dabūji otro Pfizer poti.

Sūtījām mūsu reportieri Ašo Evitu pavazāties apkārt un noskaidrot, kā cilvēki plāno ievērot noteiktos ierobežojumus.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

VIDEO: Kirkorovu uz pieciem gadiem “nobano” Lietuvā. Kur vēl viņš nedrīkst iebraukt?

Kur basketbolists Timma izšķiež divus miljonus, ja jādzīvo uz sievas rēķina?

Pievienot komentāru