VIDEO: Kādi latvieši pie Centrāltirgus atbalsta Lukašenko?

Kadrs no video

Kādi latvieši pie Centrāltirgus atbalsta Lukašenko, mēģina noskaidrot humoršova “Stīvais Nemelo” zibensreportiere Evita.

Kā jau ziņots, nākamajā dienā pēc Eirovīzijas Minskā aizturēts Baltkrievijas medija Nexta dibinātājs Romāns Protasevičs. Protasevičs aizturēts, lidojot no Atēnām uz Viļņu, bet, šķērsojot Baltkrievijas gaisa telpu, Ryanair lidmašīnai pavēlēts nolaisties Minskā sakarā ar potenciālo drošības apdraudējumu, tas ir – pašu Protaseviču.

“”Baķkam” sākusies paranoja – paskatieties uz Protaseviču, parasts jauneklis, bet Lukašenko pat no tāda baidās. Šādi turpinot, drīz Baltkrievijas valdniekam parādīsies arī klaustrofobija, bailes no zirnekļiem un mīziens no augstuma. Galējā paranojas stadijā Buļbašu pavēlnieks sāks baidīties no kartupeļiem,” spriež Maksims Trivaškevičs.

Oficiālos Baltkrievijas avotos (tātad – pēc Lukašenko uzskatiem) minēts, ka “Rainīša” lidmašīna nosēdināta, jo bija aizdomas, ka islāmistu teroristi tajā ievietojuši bumbu. Mēs bērnībā, lai nemācītos, zvanījām uz skolu un melojām, ka tajā ievietota bumba, Lukašenko šādas atsaldētu bērnu stratēģijas izmanto pensijas vecumā – iznāk, mēs bērnībā bijām Lukašenko prātā.

Lai uzzinātu, ko par Aleksandro Lukašenko izdarībām domā rīdzinieki, sūtījām Evitu uz Centrāltirgu viņiem uzbāzties.”

Pievienot komentāru