VIDEO: Kucīte ugunsgrēkā zaudē mazuļus; turpmākais aizkustina līdz asarām

Kadri no video

Zaudēt kādu, ko mīli, ir briesmīgi, jo īpaši, ja noticis nelaimes gadījums. Pēc šādas traģēdijas turpināt dzīvot ir grūti.

Džesika Vudrafa šādu nelaimi piedzīvoja pirms aptuveni gada, kad viņas šķūnī izcēlās ugunsgrēks, pārvēršot to par īstu elli mājdzīvniekiem. Gāja bojā četras kazas un cūka, un, kas, iespējams, vēl ļaunāk, Džesikas mīļotā kucīte Deizija zaudēja visus trīs nedēļas vecos kucēnus.

Sieviete centās mazuļus izglābt, bet bija par vēlu. Nabaga kucēni gāja bojā, un viņai arī vajadzēja turēt Deiziju, lai kucīte nemestos liesmās.

“Tas notika pāris minūtēs. Tas bija šausmīgi,” sacīja Džesika, kura domā, ka ugunsgrēku varēja izraisīt sildītājs, kas nolikts šķūnī, lai kucēniem būtu silti.

Pēc traģēdijas Deizija nokļuva depresijā; atteicās no ēdiena un katru dienu sēdēja pie šķūņa durvīm, it kā gaidot, ka mazuļi varētu atgriezties.

Džesika ļoti vēlējās sadziedēt Deizijas salauzto sirdi. Tad viņai ienāca prātā laba ideja – viņa iegāja savā Facebook profilā un publicēja publisku lūgumu: ja kāds zina kucēnus, kuriem būtu vajadzīga audžumamma, viņa tādu var piedāvāt.

Jau drīz vien atbildēja sieviete, vārdā Lorna Mērfija. Viņas kucīte Hloja bija nomirusi pēc astoņu burvīgu, melnbaltu kucēnu laišanas pasaulē.

Lorna un Džesika norunāja tikšanos, līdzi paņemot Deiziju…

Noskaties video suņu mammas un audžubērnu tikšanos!

Pievienot komentāru