VIDEO: Leģendārais vīrs ar kaķi uz cepures nav ēdis vairākas dienas, mokās nežēlīgām sāpēm un dzīvo dārza būdā!

Raidījums ”4 studija” stāsta par cilvēku no kura novēršas liela daļa cilvēku un kurš tiek izslēgts no normālas sabiedrības, bet aiz šī cilvēka stāv emocijas un dzīves stāsts.

Ieraugot Juriju ar kaķi uz cepures, par oriģinālo kompozīciju cilvēki viņam uzsmaida, jo kungs katru vakaru no Lucavsalas dārziņiem dodas uz tuvējo veikalu, lai iegādātos sveci un kaķim aknu desu.

Lai uzzinātu, ko vairāk par šo cilvēku, kurš nekad neesot odis pēc alkohola, bet kādu iemeslu dēļ dzīvo dārza būdiņā, raidījums ”4 studija” devās uz Lucavsalu viņu sameklēt.

”4 studija” žurnāliste aprakstot piedzīvoto sacīja, ka Jurijs deg kā liesmās, viņam ir augsta temperatūra, sāp krūtīs jau trešo dienu, guļ ledaini aukstā būdā, kurā ir tik auksti ka ziemas zābakos salst kājas. Piecelties Jurijs nevar, jo spēka nav, bet ierunājoties par kaķi kuram patīk sēdēt uz cepures, Jurija acis iedegas, jo dzīvnieki viņam patīk.

Cenšoties noskaidrot kāpēc viņš nonācis šādā situācijā, Jurijs atklāj, ka viņam esot bijusi 14 gadus jaunāka sieviete, kura viņu pametusi, jo negribējusi ar viņu vairs dzīvot, bet vairāk neko nestāsta, jo esot skumji atcerēties.

Jurijam ir arī divas meitas un viņš reiz esot bijis pat celtnieks, kurpnieks un dzīvnieku dresētājs, bet kad zaudējis potīti, kļuvis par invalīdu, bet depresijas dēļ invaliditātes pabalstu nav nokārtojis. Visvairāk sirds iesāpas, kad raidījuma ”4 studija” žurnāliste uzzina, ka Jurījs slimības dēļ nav ēdis vairākas dienas.

Raidījuma ”4 studija” komanda nespējot atstāt šo vīru tādā stāvoklī izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, lai cilvēks tiek pie veselības un nenomirst bada nāvē.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos video!

Pievienot komentāru