Dienas horoskops 30.11.2017.

Auns

Jūsu enerģija šodien var būt nepareiza, izkliedēta un nekoncentrēta, un jūs varat riskējat ar izdegšanu. Mēģiniet atrast iemeslu uz ko koncentrēties, netikumu ar ko cīnīties, vai vienkārši kaut ko, kam jūs no sirds ticat. Tas var palīdzēt jums koncentrēt enerģiju un likt to lietā lietderīgi, kā arī atturēt jūs no koncentrēšanās tikai uz savām personīgajām problēmām.

Vērsis 

Šodien ir diena, kad izbaudītu prieku par labu sarunu, viedokļu un vērtību apmaiņu un padziļinātu saikni ar saviem mīļajiem. Šī var nebūt ļoti aizņemta diena, lai gan tā var būt produktīva, lai mākslinieciski izpaustu savas jūtas un paveiktu kaut ko taustāmu. Tas var palīdzēt justies emocionāli drošākiem un stabilākiem.

Dvīņi

Šodien jūs esat savā elementā, rīkojot sarunas, iepazīstoties ar ikvienu un apvienojot dažādas cilvēku grupas, parādot viņiem to, kas viņiem ir kopīgs. Visi savienojumi, šķiet, plūst, un jūs varat atrast radošu, kā arī intelektuālu iedvesmu, apvienojot savas idejas un ļaujot tās skatīt visaptverošāk.

Vēzis

Jūsu enerģija šodien var būt nepastāvīga, padarot jūsu noskaņojumu vēl mainīgāku nekā parasti. Ļaušanās plūsmai var palīdzēt atklāt dažas iekšējas patiesības, un jūs varat gūt dziļāku ieskatu savā dzīves ceļā. Paturiet to prātā, ja apsverat karjeras maiņu, jo tas var novest pie kaut kā vairāk piepildīta.

Lauva 

Šodien domāsiet par savu dzīves aicinājumu un par to, cik daudz jūsu karjera piepilda jūs. Ja jums ir kārdinājums mainīt virzienu, jūsu enerģija var sākt strauji virzīties šajā virzienā. Atvēliet kādu laiku, lai izlemtu, kas jums ir visnozīmīgākais, un paturiet to prātā, pieņemot lēmumus.

Jaunava 

Ja jums ir kādi jautājumi, kas saistīti ar jūsu ciešajām attiecībām, šodien jums ir jāspēj tos atrisināt ar ilgu un atklātu sarunu. Jūs un jūsu partneris mācaties saprast viena otras vajadzības un izprast, kad un kā panākt kompromisu. Izbaudiet atjaunoto savienojuma sajūtu un dariet kaut ko jautru kopā.

Svari

Šodien jūs varat nonākt pretrunā ar jūsu ciešajām attiecībām, un tas var likt jums justies it kā jūsu partneris vēlas strīdēties vai pat konfrontēt. Pirms jūs iejaucieties, lai panāktu mieru, kā jūs parasti darāt, pārliecinieties, vai jūs apmierināt savas vajadzības, jo bieži vien mūsu partneri atspoguļo mūsu pašu jūtas pret mums.

Skorpions

Iespējams, ka izpausme un dalīšanās ar jūtām šodien kļūst vieglāka nekā parasti, it īpaši to tuvinieku vidū, kas saprot jūs un jūsu tendenci saglabāt savas jūtas privātas. Visu atklāti noskaidrojot var būt veselīgi un varat atjaunot emocionālās drošības sajūtu, jo jūs un jūsu tuvinieki var pārliecināt viens otru par jūsu jūtu spēku.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru