VIDEO: Rīgas pašvaldības policisti ierodoties notikuma vietā pat nenojauta, ka tur noticis kas ĻOTI NEŽĒLĪGS!

Visticamāk šo maiņu pagājuša piektdienā, kārtības sargi neaizmirsīs nekad. Viss sācies ar kādu pavisam nevainīgu izsaukumu uz vienu no daudz dzīvokļu namiem Gaujas līča ielā, kur iedzīvotājus bija nogurdinājusi nerimstošā kaimiņu uzdzīve un ķildas, vēsta raidījums ”Degpunktā”.

Tāda rakstura īpatsvaru veido lielākā daļa no Rīgas pašvaldības policijas izsaukumiem, īpaši nakts laikā. Tātad tika veiktas preventīvā rakstura pārrunas un nekas neliecināja par aizdomīgām lietām un kārtības sargi noskaidrojot personības bija devušies prom.

Lai arī bija skaidri redzams, ka gan namatēvs un viņa viesi bija stingri iereibuši, policisti pieņēmuši, ka ar pārrunām būs gana. Taču velti, jo dažas stundas vēlāk tā pati ekipāža saņēmusi vēl vienu izsaukumu un šoreiz pa ballētāja dzīvokļa logiem lidojušas mēbeles.

Blakus mājai uz ielas tika izmesti vairāki priekšmeti un pie pirmatnējās apskates darbinieku uzmanību piesaistījis fakts, ka uz mēbelēm bija redzamas asins pēdas, tas arī kalpoja par pamatu apskatīt pašu dzīvokli un noskaidrot vai nav noticis noziegums.

Policisti devušies uz dzīvokli kur vēlreiz sastapuši to pašu jaunieti un viņa pudeles brāli un lai gan abi centušies izturēties mierīgi, policisti nojautuši tur kaut kas nav tīrs.

Brīdī kad viens policijas darbinieks, otrs nemanot iegājis otrā istabā un ieskatījās balkonā un ieraudzīja roku, kas liecināja to ka ir noticis noziegums.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video no notikuma vietas!

Pievienot komentāru