Dienas horoskops 28.11.2017.

Auns

Lielāko dienas daļu jūs varat justies izklaidīgs vai nestabils, nespējot koncentrēt uzmanību vai virzīties uz priekšu. Veltiet laiku, lai plānotu savu nākamo projektu un apkopotu visu nepieciešamo informāciju, noskaidrotu jebkādas detaļas un iegūtu visu informāciju. Uz dienas beigām jūs iegūsiet impulsu un beidzot būsiet gatavs sākt darbu.

Vērsis 

Šodien ir laba diena, lai pavadīt laiku kopā ar draugiem un mīļajiem, iet pa straumi un baudītu viens otra kompāniju. Jūsu iztēle, visticamāk, būs spēcīga, un tāpat arī jūsu spēja izteikties mākslinieciski, iespējams, izmantojot mūziku, vizuālo mākslu vai citu neverbālo vidi. Tas var palīdzēt jums definēt savas jūtas un labāk izprast sevi.

Dvīņi

Šodien būs apgrūtinātas komunikācijas spējas, atklāsiet, ka vārdi neplūst tik vienkārši, kā parasti. Tā vietā, lai ļautos apjukumam, atvēliet sev laiku, lai rūpīgi pārdomātu savas idejas un apsvērtu, kā vislabāk tās izteikt. Šodien jūsu “dzīvsudraba” pieeja nedarbosies, taču ar mazu struktusēšanos un disciplīnu jūsu spēja sazināties būs stiprāka nekā jebkad agrāk.

Vēzis

Šodien būsi pārāk jutīgs pret apkārtējiem, tāpēc pārliecinies, ka uzstādi sev robežas, lai nepārcenstos Šī ir laba diena, lai veidotu savu iztēli. Runājot par savām emocijām, jūs varat izprast to nozīmi un apskatīt tās plašākā kontekstā, kas pārsniedz jūsu individuālo pieredzi.

Lauva 

Ja jums ir radošs projekts, kuru esat mēģinājis pabeigt, šodien ir laba diena, lai saņemtu sevi rokas un to paveiktu. Jūs varat definēt savas idejas un piešķirt tām formu, vienlaikus nezaudējot vīziju par augstāku redzējumu. Izmantojiet savas dziļākās emocijas kā resursus, jo to pielikšana darbam var palīdzēt izvairīties no nevajadzīgas drāmas.

Jaunava

Tavas vadošās planētas Merkūra tikšanās ar Saturnu šodien var palīdzēt jums būt vēl mērķtiecīgākam un disciplinētam nekā parasti. Tomēr tas var arī izraisīt jūsu perfekcionista tendences, tādēļ mēģiniet neaizrauties ar sevis vai citu kritizēšanu. Paturiet prātā savu plašāku redzējumu, pat ja strādājat ar detaļām.

Svari

Diena iesāksies kā parasti, bet uz dienas beigām uzmanības lokā nonāks attiecības. Jūtas un emocijas ir spēcīgas, un jūs un jūsu partneris, visticamāk, būsiet ļoti atsaucīgi viens otra vajadzībām. Šī ir laba diena kopā pavadīt laiku, pat vienkārši darot kaut ko vienkāršu, piemēram, kopīgi noskatīties filmu vai seriālu.

Skorpions

Šodien jūs, iespējams, jutīsieties romantisks, un jūsu spēja piesaistīt citus var būt magnētiska. Šī ir diena, kad izbaudīt sociālas aktivitātes, kā arī tikties ar cilvēkiem, un jūs, visticamāk, atklāsiet, ka citus piesaista jūsu spēja saprast un reaģēt uz viņu vajadzībām. Maģija var būt gaisā!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru