VIDEO: Uz Eirovīziju ar piekto piegājienu tiek Samanta Tīna!

https://supernova.lsm.lv/lv/foto/61/supernova-2020-finals/

Latviju 2020. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas norisināsies Nīderlandes pilsētā Roterdamā, pārstāvēs Samanta Tīna Poļakova ar dziesmu “Still Breathing”. Tāds ir skatītāju balsojuma rezultāts konkursā “Supernova”, kas norisinājās sestdienas vakarā.

“Vēlos, lai Eiropa sadzird, ka mēs kā maza valsts joprojām esam spēcīgs un vērā ņemams spēlētājs šajā konkursā, un mazajā Latvijā ir spēcīga, enerģijas pilna dziedātāja, kurai pietiks jaudas, lai pieceltu kājās visu Eiropu,” Samantu Tīnu citē portāls www.lsm.lv.

Žūrijas pārstāvji, kaut nepiedalījās uzvarētāja noteikšanā, piedāvāja savus komentārus par katru uzstāšanos.

Žūrijas pārstāve Mārja Merivo-Parro par Samantas Tīnas priekšnesumu teica: “Tu esi pārāk liela šai mazajai skatuvei. Vai šī dziesma izcelsies Eirovīzijā? Es nezinu, bet man ir prieks, ka šo redzēju!”

Gerūta Griniūte sacīja: “Šī bija vakara spēcīgākā balss. Brīžiem šķita, ka tās ir par daudz. Bet tā bija lieliska dziesma un priekšnesums!”

Savukārt Artis Dvarionas vērtēja: “Noteikti viskošākā dziesma. Varbūt ne visai pateicīga radio rotācijai agresivitātes dēļ, bet Eirovīzijai tas derētu. Gribētu no tavas puses lielāku kustību pa skatuvi. Balss ir ļoti piemērota Eirovīzijai.”

Pievienot komentāru