Sastāvdaļas 
 270 g miltu
 2 tējkarotes cepamā pulvera
 350 g pūdercukura
 1 citrons
 100 ml augu eļļas
 200 ml auksta ūdens
Pagatavošana
 Sajauc miltus, cepamo pulveri, 200 g pūdercukura un vesela citrona miziņu.
Pievieno puscitrona sulu, eļļu un ūdeni.
Sajauc viendabīgā konsistencē.
Mīklu liek viegli ar eļļu ieziestā formā un cep 25-30 minūtes 180 grādu temperatūrā. Gatavību pārbauda ar zobu bakstāmo – tam jāiznāk no biskvīta sausam.
Izsijā atlikušo pūdercukuru un sajauc ar citrona sulu biezā masā. Pārlej glazūru pilnībā atdzisušam biskvītam.
Labu apetīti!
Avots: “Allrecipes”

