Viegls citronu biskvītiņš ar glazūru. Viens, divi – gatavs!

Sastāvdaļas
270 g miltu
2 tējkarotes cepamā pulvera
350 g pūdercukura
1 citrons
100 ml augu eļļas
200 ml auksta ūdens

Pagatavošana
Sajauc miltus, cepamo pulveri, 200 g pūdercukura un vesela citrona miziņu.

Pievieno puscitrona sulu, eļļu un ūdeni.

Sajauc viendabīgā konsistencē.

Mīklu liek viegli ar eļļu ieziestā formā un cep 25-30 minūtes 180 grādu temperatūrā. Gatavību pārbauda ar zobu bakstāmo – tam jāiznāk no biskvīta sausam.

Izsijā atlikušo pūdercukuru un sajauc ar citrona sulu biezā masā. Pārlej glazūru pilnībā atdzisušam biskvītam.

Labu apetīti!

Avots: “Allrecipes”

Pievienot komentāru