Vīrs-vārds: Toms Hārdijs ietetovējis sev tetovējumu ar Leonardo Di Kaprio vārdu

Alehandro Gonzalesa Injaritu filma “Cilvēks, kurš izdzīvoja” savā laikā cīnījās par “Oskaru” 9 kategorijās. Šī filma ne tikai atnesa ilgi gaidīto Oskaru Leonardo Di Kaprio, bet arī nomināciju “Labākais otrā plāna aktieris” Tomam Hārdijam. Izrādās, ka ar 2016. gada ceremoniju saistās kāds interesants stāsts.

Ne visam aktieru sastāvam meksikāņu režisora 2,5 stundu garās filmas uzņemšana padevās viegli. Galveno lomu izpildītājiem bija jāizdzīvo skarbos laika apstākļos. Tomēr visas šīs pārbaudes tikai stiprināja komandu, tostarp Tomu Hārdiju un Leonardo Di Kaprio.

Balvas pasniegšanas priekšvakarā aktieri pat noslēdza neparastas derības. Di Kaprio bija pārliecināts, ka Hārdijs iekļausies Oskara sarakstā kategorijā “Labākais otrā plāna aktieris”. Toms drauga prognozei nenoticēja un apsolīja, ka, ja viņš tiks nominēts, viņš ietetovēs sev tetovējumu ar vārdiem “Leo zina visu” (ang. “Leo knows it all”).

Kad Hārdijs ieguva nomināciju, viņš sākotnēji nesteidzās veikt tetovējumu, atsaucoties uz to, ka frāzi Leo uzrakstījis kā ar vistas kāju. Tomēr 29. janvārī fotogrāfa Endrjū Kalisterio Instagram kontā parādījās foto ar britu aktieri, uz kura bicepsa rotājās tas pats uzraksts.

Ar šo drosmīgo soli Toms pierādīja, ka viņš ir vīrs-vārds un zina, kā turēt savus solījumus! Starp citu, tas nav pirmais Hardija tetovējums, kas iegūts zaudējot derībās. Uz aktiera ķermeņa redzams arī viņa aģentes Lindijas Kingas vārds, kuru viņš apsolīja ietetovēt, ja viņa pavērs viņam ceļu uz Holivudu.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru