Viss sliktais atlec kā pret sienu! Šīs horoskopa zīmes lieliski atvaira jebkuru uzbrukumu

Ilustrācija – Pixabay

Katram no mums ir savs enerģētiskais lauks, tāda kā aizsardzības kapsula pret svešu negatīvu iedarbību, uzskata ezoteriķi un astrologi.

Ja tas ir iedzimti vājš vai novājināts, caur to var iedarboties uz cilvēku, diktējot viņam savus noteikumus.

Droši vien esi izjutis, ka, kontaktējoties ar dažiem cilvēkiem, zūd spēks un sabojājas garastāvoklis. Pēc ezoteriķu domām tās ir negatīvas iedarbības sekas.

Bet starp zodiaka pārstāvjiem ir arī tādas zīmes, kas spēj atstarot negatīvo enerģiju gluži kā spogulis. Un, pats interesantākais, viņi ļoti bieži paši pat nenojauš par savām superspējām.

Mežāzis

Mežāzis ir ļoti praktiska zīme. Viņi netic ezoterikai un citai mistikai vai maģijai. Mežāzis vadās tikai un vienīgi pēc sausiem faktiem. Viņam vienmēr ir savs viedoklis, un viņš nekad neies apkārtējo pavadā, ja tas ir pretrunā viņa principiem.

Kad Mežāzis jūt, ka komunikācija ar kādu cilvēku viņam ir nepatīkama, uzreiz cenšas saīsināt šo sarunu, cik vien iespējams.

Turklāt vēl novērojama tendence: ja novēlēsi Mežāzim neveiksmi vai apskaudīsi viņu, viss atgriezīsies atpakaļ ļoti ātri!

Nelabvēlis pats jutīs spēku izsīkumu, var pat smagi saslimt. Tāpēc labāk pret Mežāzi izturēties piesardzīgi un labvēlīgi.

Dvīņi

Dvīņiem ļoti viegli rast kopīgu valodu pat ar pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem. Dvīņi var pļāpāt par jebkuru tēmu (un ne par ko), jo viņiem vienkārši patīk sarunāties.

Sarunas laikā Dvīņi neapzināti atbrīvojas no negatīvās enerģijas. Viņi vienkārši izšķīdina to telpā un pilnībā neitralizē. Bet ar vārdu spēku tos pakļaut gan ir neiespējami.

Dvīņi prot uzcelt sev apkārt necaursitamu sienu, kas atsit atpakaļ visu pateikto tā autoram. Dvīņi ir ļoti neuzņēmīgi pret kritiku un indīgām piezīmēm. Visu negatīvo viņi efektīvi nosūta atpakaļ adresātam.

Labākā aizsardzība, kā zināms, ir uzbrukums, un tieši šo noteikumu ievēro Dvīņi. Tas palīdz stāties pretī jebkuram spiedienam.

Zivis

Neskatoties uz to, ka Zivis ir ļoti viegli iespaidojamas un jūtīgas pret apkārtējo pasauli, viņas praktiski nepakļaujas ārējai ietekmei. Viņām ir savs slepenais iekšējais patvērums, kur paslēpties.

Zivis var tik ļoti distancēties no sarunas biedra, ka pat nesaprot teiktā jēgu un būtību. Zivis tā izturas, kad sajūt: no otra cilvēka plūst negatīva enerģija un nelabvēlība.

Tādējādi Zivis paslēpjas savā iekšējā kokonā un saudzē spēkus. Vēl bieži gadās, ka Zivis atdod visu slikto atpakaļ sarunas biedram, turklāt vēl to vairākas reizes pastiprinot. Visas šīs darbības notiek zemapziņas līmenī. Tāpēc labāk šādus eksperimentus ar Zivīm neveikt.

LASI ARĪ ŠOS HOROSKOPUS!

Čigānu horoskops ar 97% precizitāti! Uzzini ko jaunu par sevi!

Pandēmijas horoskops. Ko ārkārtējā situācija iemācīja katrai zodiaka zīmei?

Pievienot komentāru