Kļuvis zināms, kad un kur notiks prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas!

Kopš paziņojuma par viņu saderināšanos pagājušas tikai dažas dienas. Pāris jau paspējis sniegt kopīgu 20 minūšu interviju, kurā viņa dalījās savos plānos un izteica pateicību par šādu siltu atbildi no sabiedrības.

Vēl viens interesants jautājums saistīts ar to, kā Mārkla tiks saukta pēc laulībām. Ir vērts atzīmēt, ka viņa nevar tikt titulēta līdz brīdim, kad viņa pieņems Lielbritānijas pilsonību, un tas prasīs 5 gadus. Karaliskās ģimenes fani uzskata, ka pāris galu galā kļūs par Saseksas hercogu un hercogieni.

Attiecībā uz svinībām, mīļotie plāno sadalīt visus izdevumus, lai gan pēc tradīcijas lielāko daļu no tiem uzņemas līgavas vecāki. Bekingemas pils arī noliedz baumas, ka karaliene Elizabete nav paredzējusi būt klāt ceremonijā, kas arī nevar nepriecēt. Padomājiet paši, kura gan vecmāmiņa nevēlas piedalīties kāda no mīļoto mazbērnu kāzās?

Mēs esam pārliecināti, ka laiks līdz prinča Harija un Meganas Mārklas laulībām palidos nemanāmi. Kaut arī trūkst uzticamas informācijas par pašas gatavošanās gaitu, mēs ceram, ka šis skaists pāris neko nepaturēs noslēpumā.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru