10 lietas tavā mājā, kas pievelk neveiksmes

1. “Mirušas” lietas

1

Tie ir dažādi sausie ziedi, beigtu dzīvnieku izbāzeņi un pat gliemežvāki! Ja jums patīk puķes, tad rūpīgi sekojiet, lai tās nav savītušas. Gliemežvāki ir regulāri jātīra, lai izvairītos no problēmām ar sliktu auru.

2. Gleznas un fotogrāfijas, kas attēlo dabas katastrofas

Tas ir ne tikai par globālām katastrofām, bet pat gleznas, kas attēlo daudz lietus, sniega un citus sliktus laika apstākļus, kas neizraisa jums pozitīvas emocijas.

3. Nepāra lietas

Ja Jums uz balkona mētājas viena slida vai kurpe, kas reiz bija ļoti mīļa, bet jūs nezināt, kur palikusi otra, viss! Ir pienācis laiks izmest mīļlietu atkritumos, pretējā gadījumā nespēsiet izvairīties no problēmām.

4. Pulkstenis, kas apstājies

2

Tas ir ļoti slikts signāls, tāpēc pārliecinieties, ka visi pulksteņi jūsu mājā darbojas. Ja to nevar salabot, tad ir pienācis laiks no tā atbrīvoties.

5. Nodriskāta slota

Visam, ar ko veicat mājas tīrīšanu, arī jābūt kārtīgam. Ja jūsu slota irnobružāta, tad jums vajadzētu iegādāties jaunu, citādi tas radīs finansiālus zaudējumus. Tā apgalvo ticējumi.

6. Fotogrāfijas, kas nerada jums pozitīvas emocijas

Jebkas, kas izraisa jums negatīvas sajūtas, būtu jāizmet ārā no mājas! Tas ir loģisks noteikums.

7. Sīki atkritumi kabatās, makā, somā

Kā saka, ar šādām mazām lietām sākas lielas problēmas. Lai jūsu dzīvē valdītu harmonija, mēģiniet turēt visas savas lietas kārtībā.

8. Visas lietas, ko neesat izmantojis vairāk kā 3 gadus

3

Tās uzkrāj stagnējošo enerģiju, tāpēc kavē attīstību visapkārt jums. Neglabājiet lietas, ko jūs noteikti neplānojat izmantot.

9. Saplīsis stikls

Tas simbolizē drošības caurumus, tāpēc jums ir nepieciešams pārliecināties, ka visi spoguļi, trauki un citi trausli priekšmeti jūsu mājā vienmēr ir veseli!

10. Vecas lietas

Ja jūs nevarat aizmest prom savas vecās drēbes, tad atdodiet tās labdarībai. Nav nepieciešams mājās glabāt apģērbu, ko negrasāties vilkt

Dažus no šiem padomiem jūs droši vien jau esat dzirdējuši, bet vai ievērojat tos? Mēģiniet rūpīgi pārskatīt visas lietas, kas saglabājas jūsu mājās, lai izvairītos no melnās svītras jūsu dzīvē. Labāk vienu reizi veikt ģenerālo tīrīšanu, nekā dienu no dienas cīnīties ar neveiksmēm!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru