10 padomi, kā izveidot greznu interjeru ar minimāliem ieguldījumiem! FOTO

Lai parasts dzīvoklis izskatītos stilīgi un grezni, ne vienmēr nepieciešams dārgs remonts un dizaineru mēbeļu iegāde. Pat ar ierobežotu budžetu jūs varat pārvērst visparastāko dzīvokli greznā mājoklī. Profesionāli dizaineri piedāvā dažus padomus, lai padarītu interjeru greznāku un nebankrotētu!

Koncentrējieties uz mākslu

Lieciet fokusu uz mākslas priekšmetiem. Tie palīdz padarīt interjeru vizuāli bagātāku. Pielieciet pie sienas lielu gleznu. Tas novērsīs uzmanību no pieticīgās apkārtnes un būs visievērojamākā istabas daļa. Neskopojieties, nav vērts izvietot daudz mazu gleznu. Vislabāk pielikt vienu, bet iespaidīga izmēra.

Plašums

Pārblīvējums vizuāli samazina telpu. Ieviesiet kārtību un atbrīvojiet plauktus no nevajadzīgām lietām. Tā jūs ne tikai pievienosiet plašumu telpai, bet arī atbrīvosieties no nevajadzīgiem krāmiem.

Koncentrējieties uz zeltu

Zelts vienmēr ir saistījies ar bagātību. Pievienojot interjeram zelta spīdumu, pievienosiet tam greznību. Protams, no vienistabas dzīvokļa izveidot Versaļu nav nepieciešams, bet zelta akcenti interjerā nenāks par ļaunu. Galvenais – zināt mēru. Piemēram, rāmji, lampas, kafijas galdiņa kājas.

Skats pa logu

Skaists skats pa logu spēj izdaiļot jebkuru interjeru. Ja jums ir paveicies, un aiz logiem paveras skats uz skaistu parku, izmantojiet to. Padariet logu dekorus minimālus, lai nekas netraucētu skaistajam skatam.

Ornamenti

Stingri ģeometriski elementi palīdz racionalizēt stilīgu telpu. Piemēram, tapetes ar melnbaltu rūtojumu un lakoniskas formas mēbeles. Šādi modeļi ir arī budžeta klases zīmoliem, bet izskatās ļoti grezni.

Mēbeļu izvietojums

Nav nekā patīkamāka acīm, kā simetriski sakārtotas mēbeles. Simetrija ir viens no galvenajiem stūrakmeņiem interjera kompozīcijās. Tas rada iespaidu par mieru, līdzsvaru, varenību un stingrību.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru