10 pazīmes tam, ka esat saticis savas iepriekšējās dzīves mīlestību!

3. Jums uzpeld kopīgas atmiņas no pagātnes. Ja jūs dalīsieties ar savu partneri domā, ka esat radnieciskas dvēseles, tad tas ir iespējams, ka viņš atbalstīs tevi, un izrādīsies, ka ne tikai jūs domājat, ka pazīstat viens otru visu savu dzīvi!

4. Jūs pilnībā uzticieties viņam. Blakus tādam partnerim jūsu dvēsele ir ļoti atvērta. Jūs varat runāt par visu, zinot, ka atradīsiet atbalstu.

5. Kopā ar viņu jūs zaudējat laika izjūtu. Protams, laiks vienmēr skrien ātri, kad tu esi laimīgs, bet blakus “mīlestībai no pagātnes” laiks skrien vēl ātrāk.

2

6. Jums ir spēcīga saikne. Kad esat kopa, tā kļūst vēl spēcīgāka, jūs spējat paredzēt partnera vēlmes un it visā atrodat kopīgu valodu.

7. Jūs jūtat saikni pat tad, kad neesat kopā. Jūs varat sajust, ka jūsu partnerim ir kaut kas noticis, vai sajūtat viņa nepieciešamību parunāt ar jums. Tā ir īsta burvju sajūta!

8. Jums ir garīga saikne! Jūs līdzsvarojat viens otru, un pat klusums var būt labi pavadīts laiks kopā. Piemēram, stundām apbrīnot attēlus vai lasot grāmatas.

9. Jūs saprotat viens otru bez vārdiem. Jūs bieži papildināt viens otra frāzes, it kā prastu lasīt domas.

10. Jūs jūtaties piepildītāks nekā vienatnē. Partneris papildina tevi, piešķir pilnību, kas ir piepildīta ar pozitīvām emocijām. Tas ir burvīgi!

Jums ir paveicies ar šādām attiecībām? Ir grūti pateikt, vai tas liecina par mīlestību no iepriekšējās dzīves, bet tā tiešām ir īsta burvju mīlestība!

©TOPRAKATI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru