10 sliktākās lietas, ko sieviete var izdarīt ar savu ādu

Reti maini spilvendrānu

Vai maināt gultas veļu ik pēc divām nedēļām? Pieņemsim! Bet spilvendrāna ir jāmaina vēl biežāk. It īpaši, ja jūs aktīvi izmantojat matu veidošanas produktus, losjonus vai sejas krēmus. Visu šo kosmētikas līdzekļu paliekas vienā vai otrā veidā nonāk uz jūsu spilvendrānas un kļūst par lielisku baktēriju dzīvotni. Jūs nevēlaties kļūt par problemātiskas ādas īpašnieku? Tad mainiet spilvendrānu ik pēc 4-5 dienām.

Nepareizi izvēlēti kosmētikas līdzekļi

Nepērciet to vai citu skaistumkopšanas līdzekli tikai tāpēc, ka tas ir piemērots jūsu draudzenei. Tas ir tālu no patiesības, ka tas pozitīvi ietekmēs arī jūsu ādu. Tāpēc izlasiet etiķetes, iemācieties sastāvdaļas, konsultējieties ar kosmetologu un izvēlieties tikai tos kosmētikas produktus, kas atbilst jūsu ādai.

Mazgājies pārāk karstā ūdenī

Kosmētikas noņemšanas process aizņem tikai dažas minūtes. Bet ticiet man, šīs minūtes būs vairāk nekā pietiekami, ja jūs nomazgāsiet kosmētiku ar pārāk karstu ūdeni. Mūsu āda ir ļoti jutīga pret temperatūrām, un pārāk karsts ūdens tai ir ienaidnieks numur viens. Jūs nevēlaties, lai jūsu āda kļūtu blāva un sausa? Tad mazgājiet tikai ar siltu ūdeni (optimālā temperatūra ir 36 grādi).

Nenotīri telefonu ar antibakteriālajām salvetēm

Negaidīti? Un tomēr pārāk biežas sarunas mobilajā telefonā var nelabvēlīgi ietekmēt jūsu ādas veselību! Visa vaina baktērijās, kas uzkrājas uz viedtālruņa. Problēma ir viegli atrisināma – biežāk noslaukiet tālruni ar antibakteriālām salvetēm.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: 4tololo.ru

Pievienot komentāru