10 stilīgākās ziemas lietas, kam obligāti jābūt katras modes dāmas garderobē! FOTO

Mētelis- apmetnis

chncdhahr0chm6ly9tyxjrzxrpdw0ucnuvd3aty29udgvudc91cgxvywrzlziwmtyvmtivzjy0mte1m2uyodi1ymu5yza2mdcwnjfimtq1mgy2yziuanbn-prx-92c0b3b4

Šāds mētelis jebkurai meitenei izskatīsies eleganti un rafinēti, it kā viņa tikko būtu nokāpusi no glancētā žurnāla vāka. It īpaši labi izskatās mētelis bēšā, gaiši brūnā un bordo krāsā. Šis apmetnis labi izskatīsies ar šaurām biksēm vai zābakiem, kas, starp citu, arī ir modē šajā sezonā.

Augsti zābaki

2

Bofortus var valkāt ar gandrīz jebkuru apģērbu. Šie apavi uzsver katras meitenes sievišķību. Pat zemu papēžu zābaki izskatās ļoti seksīgi un der gan biznesa, gan ikdienas tērpam.

Koši ziemas zābaciņi

3

Drosmīgākām sievietēm dizaineri sagatavojuši vēl vienu pārsteigumu. Tā vietā, lai izvēlētos klasiskos melnās vai brūnās krāsas zābakus, šoziem modē ir modeļi košās krāsās. Tāpēc nebaidieties eksperimentēt un izcelties no pūļa!

Adītas cepures

4

Ir grūti iedomāties ziemu bez siltas adītas cepures. Šajā sezonā modē lieli, strukturēti adījumi. Tie perfekti sader ar rupja adījuma šallēm, kas pieskaņotas pēc krāsu gammas.

Liela izmēra šalles

5

Pēdējās pāris sezonas milzu izmēra šalles nezaudē savas pozīcijas. Nesalocītā veida tās atgādina siltu segu. Šī šalle lieliski saplūst ar lielāko daļu lietu un kļūs par spilgtu akcentu jebkurā no jūsu tēliem.

Košs kažociņš

6

Kura sieviete nesapņo par stilīgu ziemas kažociņu? Tas ir ne tikai moderns, bet arī ļoti silts. Šajā sezonā modē ir kažociņi košās krāsās.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru