10 vīrieša libido “slepkavas”

Trauksme

32434

Ja jūs uztrauksieties par to, kā jums veiksies gultas priekos, tas jūs tikai iegāzīs. Pieredzei par citiem notikumiem arī ir negatīva ietekme uz to, kā jums veiksies gultā. Uztraukums un nemiers var likt jums izvairīties no intimitātes, kas galu galā var bojāt attiecības ar partneri.

Vecuma aptaukošanās

545

Liekie kilogrami var ietekmēt seksuālo aktivitāti ne tikai tāpēc, ka samazinās pašapziņa. Cilvēkiem ar lieko svaru organisms ražo mazāk vīriešu hormonu testosteronu, kas ietekmē seksuālo vēlmi un erekciju. Liekais svars arī rada hipertensijas un aterosklerozes risku, kas grauj asins plūsmu uz dažādām ķermeņa daļām.

Paša izskats

321

Ja jums nepatīk savs atspulgs spogulī, ir maz ticams, ka tas patiks arī jūsu partnerei. Negatīva sevis uztvere var ne tikai radīt jums neapmierinātību par savu izskatu, bet arī par savu spēju gultā. Balstoties uz to, jūs variet censties izvairīties no intimitātes.

Zems libido

capture-20160304-183326

Zems libido un erekcijas disfunkcija nav viens un tas pats, bet tos izraisa tie paši faktori. Zema pašcieņa, stress, trauksme un dažas zāles mazina interesi par seksu. Un, ja visi šie faktori ir saistīti ar intīmo dzīvi, jo vairāk tie samazinās libido.

Kopējais veselības stāvoklis

yourhealth

Daudzas slimības ietekmē nervu un muskuļu stāvokli un asins plūsmu, kas nepieciešami normālai erektīlai funkcijai. To negatīvi ietekmē cukura diabēts, augsts asinsspiediens, problēmas ar asinsvadiem, muguras smadzeņu bojājumi un multiplā skleroze. Prostatas vai urīnpūšļa operācijas var ietekmēt arī nervu un asinsvadu stāvokli, kas ir atbildīgi par erekciju.

Kā novērst erektīlo disfunkciju

4234

Šī problēma ir jāizrunā ar savu ārstu. Protams, jūs varat justies neērti, apspriežot savu intīmo dzīvi, bet ārsts var noteikt problēmas cēloni un piedāvāt risinājumu. Ieteikumi var būt izmaiņas dzīvesveidā: zaudēt svaru, atmest smēķēšanu vai alkoholu, sāk lietot īpašus medikamentus u.c.

Neatstājiet savas veselības problēmas malā, jo mūsu ķermenis – veselums, kurā katrs elements ietekmē visus pārējos. Saudzējiet sevi.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru