11. maijā – Jauns mēness. Īss un iedarbīgs rituāls naudas piesaistīšanai

Jaunmēness ir vislabākais laiks, lai nodarbotos ar praksi panākumu piesaistīšanai un pārpilnībai. Bet 11. maijā iestājas Jauns mēness ērtības un komfortu mīlošajā Vērša zīmē.

Tā ir diezgan vienkārša prakse, un to var izdarīt pilnīgi jebkurš cilvēks. Mēness cikls tikai sākas un, protams, mūsu dzīvē arī ienāk jauns cikls. Un mēs visi gribam, lai tas ir labs.

Bet, lai piesaistītu kaut ko jaunu, jāatbrīvo tam vieta. Tāpēc jāizmet atkritumi un jāatbrīvojas no krāmiem. Bet šoreiz, izmetot visu lieko, jums ir jāsaka šādi vārdi: “Vecais aiziet, jaunais nāk vietā.”

Pietiks ar vienu reizi. Un vēl var veikt šādu rituālu. Paņemiet jebkuru monētu, kas jums patīk, kreisajā rokā un sakiet šādus vārdus: “Trūkums aiziet no mājām, bet nauda nāk klāt un vairojas. Tā būs!”

Jāsaka trīs reizes, tad monēta jānoliek uz palodzes un jāatstāj tur uz nakti – no 11. uz 12. maiju vai no 12. uz 13. maiju. No rīta šo monētu var paņemt un netērēt līdz nākamajam Jaunajam mēnesim.

Nākamajā Jaunajā mēnesī varat veikt šo pašu praksi jau ar citu monētu, lai iegūtu jaunu naudas enerģijas lādiņu.

Monētu drīkst glabāt tikai mājās, tādējādi tā piesaistīs mājai labklājību.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Tuvojas Jauns mēness. Ko vislabāk darīt šajā laikā, iesaka astrologi

Uzmanies! Piecas bīstamākās dienas MAIJĀ

COMMENTS

  • <cite class="fn">Brianna</cite>

    Labvakar puiši! Sakiet man lūdzu, vai jūs izmantojat kādu no bankām, kur var paņemt kredītu bez jebkādām problēmām? Man gribas paklausīties savu viedokli tagad.

Pievienot komentāru