Tuvojas Jauns mēness. Ko vislabāk darīt šajā laikā, iesaka astrologi

Pēc dažām dienām pienāks kārtējais Jaunmēness, šoreiz – Vērša zīmē.

Pirms Jauna mēness ir tukša mēness periods, kad pret zemi vērsta mēness tumšā puse un to nevar redzēt debesīs. Dažas dienas pēc tam nakts spīdeklis kļūst redzams kā šaurs sirpis.

Jauna mēness dienām ir nozīmīga ietekme uz visu dzīvo, tostarp arī uz cilvēka organismu. Īpaši jutīgie cilvēki kļūst nomākti un iztukšoti, iekrīt depresijā, bieži vien sāp galva, strauji mainās noskaņojums.

Jauns mēness iestāsies 11. maijā plkst. 22:00. Tā ir 30. diena Mēness kalendārā. Mēness atradīsies zodiaka Vērša zīmē. Mēness apgaismojuma procentuālā vērtība ir 0%.

Maija Jaunmēness īpatnības

Vērsis ir stabila un nesteidzīga zodiaka zīme, tāpēc šajā laikā nav vērts steigties, labāk palēnināt dzīves ritmu un novērtēt to, kas mums ir.

Tas ir pašsavaldīšanās un noturības laiks. Zemes praktiskums un racionāla ķermeniska domāšana var palīdzēt materiālajās lietās, iepriekš uzsākto projektu pabeigšanā, finanšu jautājumu risināšanā.

Maija Jaunais mēness ir harmonijas un skaistuma laiks. Tas palīdzēs atklāt dabiskos talantus. Tāpēc tas ir labs laiks, lai ķertos pie kādas radošas nodarbošanās vai hobija.

Ko drīkst darīt 11. maijā

Jaunā mēnesī ieteicams novest līdz galam uzsāktās lietas un apkopot rezultātus. Noderīgi justies viegli un nesaspringt.

Jauns mēness Vērsī ir labvēlīgs laiks dažādu finanšu operāciju un darījumu veikšanai. Tāpat tiks veidotas lietas, kas saistītas ar nekustamo īpašumu un jebkuriem citiem mantiskiem jautājumiem, tostarp ar mākslas vērtībām.

Šis periods ir labs, lai harmonizētu attiecības ar cilvēkiem, kurus mīlat. Ir pilnīgi iespējamas pārmaiņas partneru attiecībās – gan ar biznesa partneriem, gan ar mīļoto cilvēku.

Jaunmēness dienas ir ideāli piemērotas, lai iedomātos vēlmes.

Ko nedrīkst darīt 11. maijā

Astrologi iesaka atlikt svarīgu lēmumu pieņemšanu un neriskēt. Jaunus plānus labāk atlikt uz labvēlīgāku laiku.

Nevajag aizrauties ar fiziskiem vingrinājumiem un izklaides pasākumiem. Jāizvairās no slinkuma un bezdarbības.

Astrologi iesaka būt uzmanīgiem lietās, kas saistītas ar mājām un tuviniekiem – tas var novest pie konflikta.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Uzmanies! Piecas bīstamākās dienas MAIJĀ

Astroprognoze MAIJAM. Kā veiksies naudas lietās, stāsta Marina Skadi

COMMENTS

Pievienot komentāru