13 vecāku izdomāti triki, kas tevi pārsteigs! FOTO

Mazie nebēdņi nepārtraukti jāpatur acīs! Te miltus izbārsta, te sienas apzīmē, te mammas kosmētiku izmēģina. Vecākiem ik dienu jābūt viltīgiem, lai māju uzturētu normālā stāvoklī, bet bērni varētu darboties.

Esam apkopojuši mammu un tētu izdomātas viltības, kas atvieglos arī jūsu dzīvi ar bērniem!

Plēve zīmēšanai

Mazajiem māksliniekiem patīk gleznot visur, tikai ne uz papīra. Apsedziet grīdu ar plēvi un nostipriniet to ar lenti. Milzīgs audekls radošam darbam gatavs!

Tīras grīdas

Vienkāršs triks, kas samazina mammas darbus mājās. Zem bērnu galda paklājiet plēvi, uz grīdas nebūs traipi, kad bērns ēd.

Izklaide dārzā

Neziniet, ko darīt ar bērnu vasarnīcā? Mazajam nebūs garlaicīgi, ja jūs ļausiet viņam nokrāsot žogu ar… tīru ūdeni.

Droša gultiņa

Bērni miegā pastāvīgi grozās un izkrīt no gultas. Palieciet zem palaga mīkstu spilvenu, un jūsu mazulis vairs nevarēs izkrist.

Mošķu smidzināmais

Ja bērns baidās no bubuļiem un citiem briesmoņiem, pagatavojiet viņiem bubuļu indi. Pastāstiet, ka pudelē ir burvju gāze, no kuras baidās visas ļaunās būtnes, tāpēc būs pietiekami izsmidzināt pāris reizes – un visi murgi izzūd.

Saldumu seifs

Mazie kārumnieki cenšas noēst visus saldumus. Paslēpiet tos nepievilcīgā dārzeņu vai zīdaiņu pārtikas maisiņā, un viņš nekad neuzminēs, ka meklētie labumi ir tur.

Leļļu matu glābšana

Laika gaitā mīļākās lelles mati pārvēršas par drediem, bet tos var atgriezt iepriekšējā formā ar mīkstinātāja ūdens palīdzību. Sajauc tos proporcionāli 1: 1 iemērc matus un uzmanīgi izķemmē. Neaizmirsti izskalot.

Fotografēšanas triks

Mazulim paskatīties uz kameru liks smieklīga uzlika uz objektīva, kas piesaistīs viņa uzmanību. Ņemiet parasto matu gumiju un piešujiet tai ausis, acis un degunu, kas izgatavoti no filca vai kartona.

Iemāciet atšķirt kreiso un labo pusi

Šādas uzlīmes palīdzēs nejaukt labo un kreiso kurpi.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru