17 gadu vecumā viņa uzzināja, ka viņai nav dzimumorgānu. Tagad viņa dalās savos iespaidos par pirmo seksu!

“Ārstu diagnoze izsita mani no sliedēm. Es sāku šaubīties, vai es vispār esmu meitene.” Čelsija nolēma nevienam nestāstīt par savu problēmu, izņemot tuvākos ģimenes locekļus.

2

“Šī problēma neļauj man dzīvo pilnvērtīgu dzīvi” saka meitene. “Pašpārliecinātības trūkuma dēļ es nevaru uzsākt attiecības ar vīriešiem.”

Tā kā olnīcas funkcionē pareizi, meitenei nav nekādas problēmas ar hormoniem. Turklāt viņa var pat būt ģenētiskā māte, ja viņa izmanto surogāta mātes pakalpojumus. Bet, lai dzīvotu seksuālo dzīvi, meitenei nepieciešama īpaša terapija.

Tā kā maksts meitenei bija tikai dažus centimetrus gara, sešu mēnešu garumā viņai nācās iziet maksts audu stiepšanas procedūras. Vairākas reizes dienā viņa izmantoja īpašas stiepšanas formas, sākot no vismazākās.

3

Pateicoties tam, ka maksts āda ir ļoti elastīga, sešu mēnešu laikā meitenei ir izdevies radīt pietiekami daudz vietas makstī, lai dzīvotu normālu seksuālo dzīvi. Čelsija teic, ka tagad jūtas daudz pārliecinātāka par sevi.

Pirmais sekss Čelsijai bija 19 gadu vecumā. Viņa atzīst, ka viss gāja perfekti.

“Kad tas notika, viņš nezināja par manu problēmu. Es nevēlējos, lai mana diagnoze kaut kādā veidā ietekmē viņa attieksmi pret mani. Bet, kad vēlāk es atzinos savam draugam, viņš tiešām mani atbalstīja.”

Čelsija tagad ir 21 gadu veca. Ņemot vērā mūsdienu medicīnas progresu, meitenei ir ļoti reāla cerība kļūt par māti un dzīvot dzīvi pilnībā.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru