2018. gada mīlas horoskops, kas palīdzēs jums ieskatīties liktenī!

Horoskopi nav parasti pareģojumi. Tie palīdz mums saskatīt tos brīnumus, kurus mēs neievērojam. Apbrīnojamas lietas notiek ar visiem, tikai ne visi pievērš uzmanību tām un nesaista tās ar likteni. Astroloģija aicina jūs izpētīt savu dzīvi, kas ir pilna ar daudzām interesantām lietām, galvenais nepalaidiet garām svarīgu mirkli!

Izlasiet mīlas horoskopu 2018. gadam, lai būtu gatavi negaidītiem likteņa pavērsieniem un zinātu, kā pareizi rīkoties. Tad viss tavā dzīvē notiks!

1. Auns

Dzeltenā Suņa gads vientuļajiem Auniem beidzot atnesīs viņu dvēseles draugu. Laika gaitā šīs attiecības pat var kļūt par laulību. Meklējiet savu draugu lokā, jo ​​zvaigznes apgalvo, ka pareizā persona ir ļoti tuvu jums.

Auniem, kas ir ģimenes attiecībās, iesaka pievienot romantiku. Arī mēģiniet būt rezervētāki, maigi un uzmanīgi. Jūsu attiecības stiprināsies, bet mīlestība ilgs daudzus gadus.

2. Vērsis

Vēršus, kas joprojām ir bez pāra, ieskaus pretējā dzimuma uzmanība. Jūs gaida skaista aplidošana un komplimenti, un varbūt pat kaut kas vairāk. Kas jums ir jādara? Neatsakieties no iepazīšanās un esiet sociāli aktīvs. Jūsu otrā puse jau gaidīt gaida jūs. Tieši pirms jaunu attiecību uzsākšanas iepazīsti personu. Romantiskas emocijas ir labas, bet, kā saka: “uzticies, bet pārbaudi”.

Ģimenes Vērsim jābūt uzmanīgam pret mīļoto, jo ir iespējamas konfliktsituācijas. Lai tās nolīdzinātu, mēģiniet izprast savu mīļoto, nevis izvirzīt priekšlaicīgus secinājumus. Izejiet uz dialogu. Ja jūs visu darīsiet kā nākas, astrologi apgalvo, ka rudenī jūsu pāri sagaida finansiālie panākumi. Galvenais ir sākt strādāt, un viss izdosies!

3. Dvīņi

Nejauciet fantāziju ar realitāti! Dzīvot sapņos var ilgi, bet ir pienācis laiks tos īstenot. Ja vēlaties stiprināt attiecības – sarīkojiet romantiskas vakariņas mīļotajam un pastāstiet par savām jūtām. Sapņojat par maigu un mīļu otro pusīti – tad ejiet un iepazīstieties. Suņa gads gaida no tevis izlēmīgumu un rīcību.

Šogad ir iespējams atbrīvoties no pagātnes rēgiem. Var satikties ar bijušo, bet attiecības atsākt nav ieteicams. Nav vērts dzīvot pagātnē!

4. Vēzis

Zvaigznes iesaka Vēžiem doties ilgi gaidītajā ceļojumā. Ģimenes Vēžiem – kopā ar mīļoto cilvēku, lai piepildītu jūsu attiecības ar patīkamiem mirkļiem. Vientuļajiem jādodas ceļā, lai atrastu mīlestību. Tikai pirms jūs uzsākat attiecības, izvērtējiet visus plusus un mīnusus.

Astrologi iesaka pievērst uzmanību saviem trūkumiem un mēģināt tos izskaust vai iemīlēt. Tikai tad jūs varat pareizi izmantot mīlestības formulu attiecībās ar citu personu.

5. Lauva

Vientuļās Lauvas šogad nesteigs uzsākt attiecības. Viņi veltīs laiku sev un jaunam hobijam. Kad šī zīme uzskatīs, ka ir pienācis brīdis attiecībām, tās pašas atradīs Lauvu. Galvenais ir nebēdāt un nesēdēt ar skābu ģīmi. Baudiet dzīvi, kļūstiet interesanta persona, tad viss būs kārtībā. Tas attiecas arī uz ģimenes Lauvām. Rūpējieties par sevi, un jūsu otrā pusīte jums uzmanību pievērsīs vairāk. Varbūt dalīsieties jūsu vaļaspriekos. Lasiet viens otram grāmatas, ejiet slidot, pastaigājieties – noteikti atradīsiet kaut ko tādu, kas jums patīk.

6. Jaunava

Dzeltenā Suņa gadā Jaunava veiksmīgi organizēs savu personīgo dzīvi. Bet jums ir nepieciešams izpildīt vienu nosacījumu – mīlēt sevi. Mainiet kaut ko tādu, kas jums nepatīk, bet, ja tas nav iespējams, tad pieņemiet sevi tādu, kāds esat. Jūsu mīļotais jūs atradīs! Pateicoties liktenīgajai tikšanās reizei, jūs aizmirsīsiet par pagātnes romāniem un iegremdēsieties mīlas upē.

Jaunavām, kurām jau ir mīļotais cilvēks, vajadzētu biežāk satikties ar draugiem un dzīvot aktīvu dzīvesveidu. Tas palīdzēs jums pilnveidoties un stiprināt laulību.

Nelies padoms: sarīkojiet randiņu ar mīļoto vietā, par kuru jums abiem ir patīkamas atmiņas.

7. Svari

Šogad stabilie ģimenes Svari būs jutīgi pret šūpošanos: bieži notiks garastāvokļa svārstības un neapdomīga rīcība. Tāpēc mēģiniet būt līdzsvarotāki. Šis gads jums nesīs patīkamus pārsteigumus. To, kādus tiešu, jūs uzzināsiet jau ļoti drīz.

Vientuļajiem Svariem vajadzētu lūkoties gaisa zīmju virzienā – Dvīņi, Ūdensvīrs, kā arī Lauvas un Strēlnieks. Jūs piesaistīsiet to cilvēku uzmanību, kuriem ir līdzīga gaume un pasaules uzskati.

8. Skorpions

Iepriekšējais gads Skorpionam nebija viegls. Visticamāk tas iemācīja jūs novērtēt attiecības. Tāpēc šogad tiksiet galā ar savu temperamentu un būsiet pacietīgāki pret izredzēto. Spēlējiet pēc šiem noteikumiem – saņemsiet super balvu. Starp citu, šis gads ir ļoti veiksmīgs laulības slēgšanai, ja neesat paspējis to izdarīt!

Vientuļajiem Skorpioniem nav ieteicams gaidīt iepriekšējo attiecību atjaunošanos, jo no tā nesanāks nekas labs. Jums paredzēts kaut kas jauns un daudz labāks.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru