2018. gada mīlas horoskops, kas palīdzēs jums ieskatīties liktenī!

9. Strēlnieks

Neesiet greizsirdīgs bez iemesla! Tas attiecas uz Strēlniekiem gan ar ģimeni, gan vientuļajiem. Neesiet tāds, ja nevēlaties, lai attiecības tiktu pārtrauktas vai vispār neuzsāktos. Uzticieties savam partnerim vai potenciālajam kandidātam. Ja iemesls būt greizsirdīgam tomēr pastāv, tad izrunājiet to ar personu tieši. Nepaturi to sevī.

Zvaigznes iesaka atbrīvoties no rutīnas attiecībās. Suņa gadā jūs gaida mīlas piedzīvojumi, jo enerģija un jūtas plūdīs pāri malām.

10. Mežāzis

Vientuļie Mežāži var priecāties, jo šogad viņiem ir lieliska iespēja satikt personu, ar kuru viņi saistīs savu dzīvi. Viņi parādīs savas labākās īpašības: uzticamību, lojalitāti un atbildību.

Ģimenes Mežāžu mērķis būs nodrošināt labsajūtu mājās. Iespējami lielie pirkumi un investīcijas. Daudzi domā par kopīgas uzņēmējdarbības uzsākšanu, bet daži pat spers pirmos soļus.

11. Ūdensvīrs

Zvaigznes paredz Ūdensvīram daudzas tikšanās, iepazīšanās un saziņu. Jums būs pietiekami daudz cienīgu kandidātu, kuriem uzticēt savu sirdi, bet, kuram tieši, to nebūs viegli izlemt. Tādēļ jums būs nepieciešams pieņemt lēmumu, rūpīgi visu izvērtējot.

Ģimenes Ūdensvīru attiecībās iejauksies kāds trešais, bet tas ne vienmēr ir mīļākais. Varbūt tas ir kāds tavs tuvinieks, kurš vēlas palīdzēt ar saviem labiem nodomiem.

12. Zivis

Šajā gadā jūsu dzīvē būs daudz romantikas un piedzīvojumu. Jūs atradīsiet jaunu mīlestību, ja vecās attiecības jau ir šķirtas. Bet, iespējams, tu vari tās atjaunot un atkal dot tām spārnus. Viss, ko zvaigznes var pateikt, ka šogad labu sajūtu netrūks. Taču uz lietām ir nepieciešams raudzīties reāli. Nepiešķiriet interešu objektam neesošas īpašības un nepieveriet acis uz trūkumiem, lai pēc tam nebūtu vilšanās. Nekavējoties izrunājiet par to, kas jums nepatīk.

2018. gads tiek uzskatīts par labvēlīgu ģimenes attiecību un laulības uzlabošanai.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru