3 seksa veidi, no kuriem vīrieši būs kā bez prāta!

1. Spontāns sekss

Jums nav jādomā par laiku vai vietu. Viss notiek “šeit un tagad”. Visticamāk, tas būs ātrs sekss, jo to izraisa pēkšņs kaislību vilnis. Bet kurš teica, ka tas nepatiks partnerim? Gluži pretēji, vīriešiem patīk, ja sievietes piekrīt trakām seksa idejām. Ļaujieties vienkārši kaislībai un dariet “TO” jebkurā laikā, kad sagribas. Viņš būs pārsteigts un laimīgs!

2. Sekss, kurā sieviete ir iniciators

Pieņemsim, ka jūs skatāties filmu.Valda romantiska atmosfēra, bet jūs tiešām vēlaties piešķirt tai jaunu noskaņu… seksuālo noskaņojumu. Rīkojieties! Sāciet ar rotaļīgiem glāstiem, turpiniet spēcīgāk, līdz esat virspusē un ņemat darbību savās rokās. Lai viņš pabrīnās, cik daudz iniciatīvas ir jūsos!

3. Rīta sekss

Ja vēlaties iepriecināt mīļoto, pamodiniet viņu ar patīkamiem skūpstiem un glāstiem. Ja viņš labi jūtas, viņš nekad neatteiksies no rīta seksa, jo jūs abi esat pilni enerģijas un spēka, tad kāpēc nesākt dienu ar šādu priekšrocību? Vislabāk to darīt nedēļas nogalēs, bet, ja jums nav bail nokavēt darbu, tad uz priekšu – padariet savu rīta rutīnu daudz interesantāku!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru