4 iemesli, kāpēc ķeizargrieziens nav “vienkāršākas” dzemdības

1. Tā ir reāla operācija, kurā vīrs, bieži vien, nevar būt klāt

Ja normālu dzemdību laikā Jūsu vīrs var atbalstīt jūs, turot rokās, pirms ķeizargrieziena sieviete bieži paliek viena. Esot uz operāciju galda, viņa redz māsu un ārstu burzmu, kuri bieži vien nepievērš viņai uzmanību. Šeit bieži vien nav atbalsta un iedrošinājuma, un sievietes jūtas nobijušās un vientuļas. Vienīgais, kas dod viņai spēku šajā laikā- tā ir lielā mīlestība pret viņas bērnu.

2. Šīs sievietes nevar uzreiz uzzināt, vai dzemdībās viss ir bijis labi

2

Ķeizargrieziens ir medicīniska nepieciešamība, ko bieži vien izraisa komplikācijas grūtniecības laikā. Satraukumu pastiprina tas, ka operācijas laikā sieviete atrodas narkozē. Tas nozīmē, ka viņa nevarēs uzreiz uzzināt, vai dzemdības bijušas veiksmīgas un nevarēs turēt savu bērnu savās rokās uzreiz pēc viņa dzimšanas. Bet šīs mammas ir ļoti spēcīgas un cīnās ar savām bailēm, jo viņas zina, ka tā būs labāk viņas bērnam.

3. Ķeizargrieziens – īsta operācija, ar griezumiem, brūcēm un šuvēm

Ķeizargrieziena laikā sieviete dzemdē caur vēderu, lai dabūtu bērnu ārā. Vai jūs varat iedomāties, cik lielam jābūt griezumam, lai izņemtu mazuli? Atgūšanās no šādas operācijas aizņem vairākus mēnešus. Un sākumā jaunās māmiņas cieš neticamas sāpes, kad staigā. Tieši tāpēc šīs sievietes ir jāapbrīno!

4. Šīs sievietes ir skaistas!

3

Šo sieviešu ķermenis visu mūžu nēsās milzīgu rētu kā atgādinājumu par to, ko viņi bija jācieš viņas mīļotā bērna dēļ. Bet tā ir rēta, no kuras nekad nevajadzētu kaunēties. Galu galā, mātes ir skaistākās sievietes pasaulē!

Būt mātei – tas ir liels pārbaudījums, un tajā pat laikā- milzu laime!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru