5 detaļas apģērbā, kas liecina par pilnīgu gaumes trūkumu!

1

Lūk, 5 pazīmes, kas liecina par pilnīgu gaumes sajūtas trūkumu!

1.Jūs valkājat dārgu zīmolu pakaļdarinājumus

2

Tirgū pirkts «Dolce & Gabbana» un «Chanel» izskatās smieklīgi un absurdi. Viltojumu atšķir zemas kvalitātes materiāli un nevienmērīgas vīles. Jums nav jāpērk visu firmas veikalos, bet, ja jūs iepērkaties tirgū, izvairieties no dārgu zīmolu imitācijas, labāk iegādājieties kaut ko neitrālu.

2. Jūs nezināt, kā apvienot krāsas

3

Krāsu kombinācija apģērbā- sarežģīta zinātne. Pirmkārt, nav nepieciešams vienā tērpā apvienot vairāk nekā trīs krāsas. Spilgtu krāsu pārpilnība bieži liecina par sliktu gaumi.

3. Jūs neprotat piemeklēt aksesuārus

4

Daudzas sievietes padodas kārdinājumam uzvilkt visas savas rotaslietas uzreiz. Tomēr, rokassprādze, gredzens, kaklarota un auskari vienlaicīgi izskatās tiešām muļķīgi, pat ja tie ir saskaņoti. Ir svarīgi uzsvērt galvenos punktus, nevis pārspīlēt. Par to, ka rotaslietas jāizvēlas atbilstoši konkrētā apģērba stilam, mēs ceram, ka nav nepieciešams, atgādināt.

4. Jūs velkat apģērbu, kas neatbilst augumam

5

Sekojot modei, neaizmirstiet, ka ne visas modes tendences var parādīt jūsu figūru labvēlīgā gaismā. Izvēlēties modeli, kas ne tikai parādīs pasaulei jūsu stiprās puses, bet arī noslēps trūkumus. Īsas apspīlētas kleitas, pat melnas, nevar padarīt pilnīgas un apaļīgas meitenes par tievām, vai arī garas kleitas izskatīsies smieklīgi īsām un kalsnām sievietēm. Pat ja jums ir lieliskas formas, neaizmirstiet par mēra sajūtu.

5. Jūs demonstrējat apakšveļu

6

Ja modes jautājumos jūs sekojiet skatuves zvaigznēm, kuras reizēm šokējoši izrāda savu apakšveļu vai tās trūkumu, padomājiet par to, ka ikdienā tas izskatās vulgāri un bezgaumīgi. No džinsiem izlīduši stringi vai krūštura siksniņas, kas īpaši kontrastē ar apģērba krāsu, liek jums izskatīties prastai.

Cerams, ka šis raksts ir palīdzējis jums pārliecināties, ka laba gaume- tā nav dārgu zīmolu pārpilnība. Laba gaume ir, pirmkārt, proporciju un stila sajūta, spēja izvēlēties tieši to, kas ir vispiemērotākais jūsu figūras tipam un vecumam!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru