5 gadi kopš dramatiskā negadījuma: Mihaels Šūmahers vairs neesot piesaistīts gultai

29. decembrī apritēs pieci gadi kopš Mihaels Šūmahers guva smagu galvas traumu slēpošanas negadījumā. Visu šo laiku izskanējušas dažādas baumas par viņa veselības stāvokli, kas arvien palika smags, bet jaunākās ziņas iepriecina: Pirmās formulas leģenda vairs neesot piekalts pie gultas, bet saņem ekskluzīvu kopšanu savā Šveices mājā.

Kā vēsta “The Daily Mail”, Šūmahera mediķu un kopēju brigādes pakalpojumi izmaksā 50 000 mārciņas nedēļā.

Šūmahers, kurš 2019. gada 3. janvārī kļūs 50 gadus vecs, saņem regulāru fizioterapiju un pilnu aprūpi, bet viņa sieva Korinna līdz šim pieprasījusi stingru privātuma ievērošanu visā, kas attiecas uz bijušā sportista veselības problēmām, un visi viņam pietuvinātie to arī ievēro.

Kopā ar Mihaelu bieži ir viņa tēvs Rolfs, kādreizējais mūrnieks. Viņš medijiem noliedzis baumas, ka Mihaels tiks pārvests uz brīvdienu māju, ko Korinna iegādājusies Maljorkā par 30 miljoniem mārciņu vai uz kādu smadzeņu traumās specializējušos slimnīcu ASV.

Kopš Šūmahers vairs nepiedalās F1 šajā sporta veidā daudz kas mainījies, turklāt viņa dēls Miks, kurš bija tikai 14 gadus vecs un bija blakus tēvam slēpošanas negadījuma brīdī, tagad ir F3 čempions. Eksperti viņu slavē kā talantīgu un daudzsološu pilotu.

Dēls tāpat kā pārējā ģimene par Mihaela veselību atturas izteikties, bet izdevums “Sportsmail” secinājis, ka viņš vairs nav piesaistīts gultai vai dzīvības uzturēšanas aparātiem.

Pievienot komentāru