5 jautājumi par apakšveļu, ko jūs kautrējaties uzdot

Visa patiesība par apakšveļu
1. Vai var valkāt apakšveļu divas dienas pēc kārtas?

Ja kāda iemesla dēļ neesat nomainījusi vakardienas apakšveļu, tad nav jāuztraucas par savu veselību. Valkāt divas dienas vienas un tās pašas biksītes ir pilnīgi pieņemami, ja vien tās ir tīras, t.i., bez izdalījumu pēdām.

Bet, pirms jūs velkat apakšveļu atkārtoti, pārliecinieties, ka uz  ādas nav skrambas, čūlas vai izsitumi, pretējā gadījumā tas var izraisīt infekciju.

Tāpat nedrīkst atkārtoti vilkt veļu, ja tajā ir nonācis urīns.

2.Vai auduma kvalitātei ir nozīme?

Jā! Auduma kvalitāte ir ārkārtīgi svarīga, un tai ir tieša ietekme uz veselību. Lai novērstu infekcijas attīstību un niezes rašanos, ārsti iesaka valkāt ērtu kokvilnas apakšveļu. Tas ļauj organismam elpot.

Runājot par sportu, šādos gadījumos ir ieteicams valkāt sintētisku apakšveļu. Tā lieliski uzsūc un aizvada mitrumu, kas ir īpaši svarīgi profesionāliem sportistiem.

2

3. Vai var trenēties stringos?

Tas ir iespējams, bet ne nepieciešams! Stringi var viegli pārvietoties, tādējādi nododot baktērijas no vienas ādas zonas uz otru. Turklāt, aktīvo kustību laikā tie var atklāt intīmās zonas, kas saņems sviedrus no sporta apģērba, kas varētu novest pie kaitīgo baktēriju attīstības. Aktīva sporta laikā vislabāk izmantot tradicionālo apakšveļu, kas apsedz dibenu.

4. Kas ir labākas- parastās biksītes vai stringi?

Stringi ir vislabāk pārdotais apakšveļas modelis. Tomēr ginekologi uzskata, ka šis ir viens no viskaitīgākajiem izgudrojumiem. Stringio ne tikai pārvieto baktērijas, bet arī var ievaino maigo ādu intīmajās zonās. String biksītes veicina arī cistīta un sēnīšu infekciju attīstību. Ikdienas valkāšanai tās izvēlēties nevajadzētu.

5. Vai var nevalkāt apakšveļu vispār?

Saskaņā ar kādu ASV pētījumu, ceturtā daļa cilvēku staigā bez apakšveļas. Un izrādās, tas nav veltīgi. Tas ir īpaši ērti treniņu laikā. Apakšveļa traucē brīvi kustēties un var veidot uzberzumus vai izraisīt kairinājumu slodzes laikā. Ja sporta apģērbs cieši pieguļ pie ķermeņa, tad jūs varat iztikt bez apakšveļas. Baudiet brīvību.

3

Secinājumi:

Saglabājiet jūsu veļu tīru, sausu un svaigu. atkārtota biksīšu valkāšana iespējama tikai gadījumā, ja jūsu āda nav bojāta, jūs neesat svīduši, un veļa ir tīra.

Treniņa laikā ir labāk valkāt sintētisku apakšveļu, kas ir labi novada mitrumu.

Stringus sporta zālē ir labāk nevalkāt. Tā vietā izvēlieties tradicionālos modeļus.

Un pēdējā lieta, jūs varat iztikt bez biksītēm, bet tikai tad, ja virsdrēbes ir blīvas, apspīlētas, novada mitrumu, bet āda ir vesela un tīra.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru