5 pazīmes, ka jūsu laulība nav tik stabila, kā šķiet

1. Jūs vairs no sirds neizrunājieties

2

Jūsu dzīvē gadījies liels prieks? Ja jūs nevēlaties, pirmkārt, tajā dalīties ar laulāto, tad jūsu attiecībās ir kaut kas pilnīgi nepareizi. Protams, pāris katru dienu dalās ikdienas ziņās. Bet patiesībā, savienību starp partneriem laulībā pastiprina dziļākas sarunas par to, kas notiek viņu dzīvēs.

2. Jūs esat pārāk koncentrējies uz sevi

3

Laulība sāk drupt, kad abi laulātie sāk koncentrēties uz savām personīgajām problēmām. Kad mēs sākam dzīvot kopā ar kādu, tad mūsu individuālās pasaules savienojas kopējā, iespējams, interesantākā pasaulē. Bet laika un enerģijas trūkuma dēļ, kā arī pārmērīgās saistībās mēs bieži vien aizmirstam par šādu brīnišķīgu priekšrocību dzīvošanai kopā.

Nekavējieties pie savām problēmām, centieties atbalstīt savu partneri viņa personīgajā izaugsmē. Atrodiet kopīgu nodarbi (ārpus ģimenes un darba), kas būs interesanta jums abiem.

3. Jūs salīdzinātu savu partneri ar citiem, un ne vienmēr viņam par labu

4

Kad jūs sākat salīdzināt savu partneri ar citiem, tad automātiski speriet vienu soli pretī durvīm. Varbūt, patiesībā, jūs negatavojieties doties prom, bet tas ir skaidrs signāls, ka jūs domājat par to. Paturiet prātā, ka, salīdzināšana – īsta laulības klusā slepkava!

4. Jūs nestrīdieties, bet arī nepamanāt viens otru

5

Mēs jau minējām, ka, ja pāris  nestrīdas, tas nenozīmē, ka viņi ir patiešām laimīgi. Visbiežāk tas norāda, ka viņi ir kļuvusi tik vienaldzīgi, ka nevēlas neko mainīt attiecībās. Pavaicājiet sev, vai laimīga laulība ir tā vērta, lai cīnītos par to?

5. Jums ir katram sava dzīve

6

Gulēt ejiet dažādos laikos? Skatieties TV dažādās istabās? Tiekaties ar draugiem atsevišķi? Ja jā, tad jums trūkst ne tikai fiziskā, bet arī intīmā tuvība. Tuvība laulībā – tā ir spēcīga personīgā saikne, kas pastāv gan guļamistabā, gan ārpus tās. Jo vairāk jūs izolējat sevi no otra, jo lielāks būs jūsu vienotības trūkums.

Lai saglabātu laimīgu laulību kopā, ir ļoti svarīgi noteikt mērķus un izstrādāt plānu turpmākām darbībām, lai uzlabotu savu emocionālo dzīvi, tāpat kā jūs plānojat brīvdienas vai pērkat māju. Sāciet veltīt savu laiku partnerim, nevis izolējiet sevi no tā. Tas var būt pirmais solis, padziļinot savu intimitāti, un tas novērsīs jūsu attiecību beigas.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru