5 pazīmes, ka mirušais tuvinieks cenšas ar jums sazināties

Lūk, 5 pazīmes, ka jūsu mirušie tuvinieki cenšas ar jums sazināties!

1. Jūsu sajūtas ir uzasinātas

gariem patīk stimulēt sajūtas, kad tie vēlas sazināties. Jūs varat sajust smaržu, kas ir sāpīgi pazīstama un pieder mīļotajam. Jūs pat varat dzirdēt tālas cilvēku balsis. Telpas temperatūra var pēkšņi pazemināties, ja gars būs jums blakus. Jūs pat varat sajust ēdienu garšu, ko mirusī persona bieži jums gatavoja. Visus šos trikus gars izmantos, lai sazinātos ar jums.

2. Elektriskās ierīces pārtrauc darboties vai sākt strādāt visas uzreiz

Izmantojot elektriskās ierīces, gari bieži mēģina sazināties ar cilvēkiem. Ja jums ir radio, tie var arī mēģināt sazināties caur to. Atcerieties, gari nenāk kaitēt jums. Tas var jūs nobaidīt, bet viņi tiešām tikai vēlas ar jums sazināties.

3. Jūs vienkārši zināt, ka viņi ir tuvu

2

Dažreiz mēs jūtam dīvainu sajūtu, kad šķiet, ka mēs neesam vieni. Ir grūti aprakstīt, bet pēkšņi tu saproti, ka blakus kāds ir. Tā var būt pazīme, ka cilvēks, ko mīlat, ir tuvu jums, lai jūs sajustu viņa klātbūtni.

4. Jūs redzat viņus sapņos

Miruši cilvēki sapnī var izrādīt savu vēlmi sazināties ar jums. Ja šie sapņi atkārtojas, neignorējiet tos, iespējams, katuvinieki tiešām vēlas jums kaut ko pavēstīt.

5. Jūs piedzīvojat pēkšņu komforta sajūtu

Pēkšņa viegluma sajūta, komforts, drošība un stabilitāte – visas šīs ir pazīmes, ka gari rūpējas par tevi, pieskata tevi. Mūsu mirušie mīļotie pat debesīs turpina rūpēties par mums, viņi vēlas mums palīdzēt un aizsargāt mūs.

Ja izjūtat ko līdzīgu, variet būt droši, ka jūsu mirušie tuvinieki ir vēl ar jums!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru