5 triki pēc kuriem jūsu vīrietis darīs visu, ko vēlaties

1. Dodiet viņam siltumu

Uzsmaidiet viņam, papliviniet savas skropstas. Galu galā, jūs zināt, kā flirtēt, un, reiz šis ierocis iekaroja jūsu vīrieti. Tad, kad dejojat ap viņu kā piemīlīgs kaķis, viņš nevarēs jums atteikt. Turklāt, katrs vīrietis vēlas, lai viņa sieviete ir laimīga, un, ja sieva ir laimīga un apmierināta, laimīgs un apmierināts ir arī vīrietis.

2. Esi meitene, kam vajadzīga palīdzība

Viņš kļuva par jūsu vīru ne tikai tāpēc, ka viņš jūs mīl, bet tāpēc, ka viņš vēlas dalīties ar jums jūsu problēmās un palīdzēt tās atrisināt. Ja jūs palūgsiet iznest miskasti vai pieskatīt bērnus, nevis komandēsiet kā skolotāja, tas automātiski pierādīs, ka viņš ir vīrietis, bet tu – sieviete viņa aizsardzībā. Ļaujiet jūsu mājas burku vāciņus atvērt viņam, bet jūs par to pasakāties. Tas ir tā vērts!

3. Mazliet dodiet, mazliet ņemiet

Šī metode strādā labi, ja jūs lūdzat kaut ko būtisku. Vai tad, kad jūs zināt, ka prasāt pārāk daudz. Vispirms uzsveriet to, kas jau ir izdarīts, un tad izsakiet pieprasījumu. Starp citu, šo triku lieliski izmanto bērni: Frāze “Mammu, es izpildīju mājasdarbus, es varu iet laukā?” – klasisks formulējums. Jūs varat teikt kaut ko līdzīgu: “Es pagatavoju vakariņas un nopirku tavu mīļāko alu, vari ieslēgt veļas mašīnu un izsūkt istabas, kamēr es tiekos ar meitenēm?”

4. Masāža

Tehnika, lai iegūt visu, ko vēlaties. Vīrieši mīl masāžas. Kad viņi izkūst sieviešu maigajās rociņās, tad ir gatavi izpildīt gandrīz katru vēlēšanos.

5. Runāšana bez vārdiem

Pieejiet pie sava vīrieša, apskaujiet viņu, maigi pieglaudieties viņa spēcīgajai vīrieša figūrai un skūpstiet- lēni un maigi. Skūpstiet, it kā tā būtu pēdējā reize. Lai tas viņu pārsteidz un atbruņo. Skūpstam jābūt pārsteigumam. Un tad pēc 2-3 sekundēm palūdziet to, ko vēlaties. Jūs redzēsiet, viņš būs laimīgs izpildīt jūsu vēlmi.

Vissvarīgākais – nepārcenties. Nav vērts pāriet pie manipulācijām. Tas nogalina jebkuras attiecības. Izmanto šos paņēmienus kā daļu no spēles, kas spēj iedegt uguni un uzturēt jūsu ģimenes ugunskuru!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru