6 augi, kas palīdzēs palielināt krūtis un uzturēt sievietes veselību

Augi krūšu apjoma palielināšanai

Pienenes

Fitoestrogēni, kas atrodas pienenē, veicina veselīgu audu augšanu. Šis augs var tikt izmantots kā uztura bagātinātājs, lietojot to gan svaigu, gan kaltētu.

2

Piena dadzis

Piena dadzis ir augs, kas samazina šķidruma aizturi dažādos organisma audos, uzlabo asinsriti, veicina menstruālo ciklu un palīdz palielināt krūtis dabiskā veidā.

3

Dong quai (Ķīnas Angelika)

Šis augs, kas tiek saukts arī par “sieviešu žeņšeņu”, atrisina problēmas ar reproduktīvo sistēmu, tas palīdz savest kārtībā hormonus. Izmantošanas rezultātā palielinās progesterona līmenis sievietes organismā, kas ir svarīgs krūšu šūnu veselībai.

4

Fenhelis

Tēja ar fenheli – brīnišķīgs līdzeklis, kas var palīdzēt palielināt krūtis! Ļoti labs ir arī krēms vai losjons ar fenheli, ko var iemasēt krūtīs. Šis augs ir bagāts ar fitoestrogēniem un citām vielām, kam ir pozitīva ietekme uz sieviešu veselību, pateicoties tām krūtis var dabiski palielināties.

5

Sarkanais āboliņš

Sarkanais āboliņš satur genistēnu- vielu, kas savā darbībā atgādina sieviešu hormonu estrogēnu. Ieteicams lietot sievietēm ar sāpīgām menstruācijām un tām, kas vēlas palielināt savas krūtis.

6

Grieķis

Grieķis vai grieķu sierāboliņš ir ne tikai ārstniecības augs, bet arī aromātiska garšviela! Tas stimulē estrogēna un prolaktīna līmeni, kas palīdz palielināt krūtis, ieteicams barojošām māmiņām.

7

Šie augi ir ļoti efektīvi, tos var lietot uzturā, ir daudz uztura bagātinātāju ar šo augu ekstraktiem. Ļoti labas ir arī emulsijas, krēmi, losjoni: krūtis palielināsies bez ķirurģiskas iejaukšanās!

Sieviešu veselība ir ļoti delikāta lieta. Pirms jebkuru ķīmisku zāļu lietošanas, vajadzētu vērsties pie pierādītiem līdzekļiem tradicionālajā medicīnā, kas nekaitēs jūsu veselībai!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: takprosto.cc

Pievienot komentāru