6 ieteikumi, kā nepieņemties svarā… darbā!

Iegaumējiet:

Ēdiet regulāri

 

Nekad neatstāj māju, kamēr neesi paēdis pilnvērtīgas brokastis. Kruasāni un kafija, ko jūs varat nopirkt pa ceļam uz darbu- tas nedos nekādu labumu jūsu organismam. Iedomājieties, cik daudz kaloriju! Labāk nodrošinieties ar veselīgām un pilnvērtīgām brokastīm: muslis ar jogurtu, auzu putra, augļi. Neizlaidiet ēdienreizes! Mēģiniet ēst vismaz 3 reizes dienā.

Pagatavojiet pusdienas mājās

3

Kā jūs zināt, jums ir nepieciešams ēst ne tikai no rīta, bet arī pusdienās. Ja tajā laikā esat darbā, kārtīgi parūpējieties par savu uzturu. Nepērciet pārtiku kafejnīcās un ēdnīcās! Pagatavojiet mājas salātus vai vistas krūtiņu, ko varat apēst ar pilngraudu maizi. Ak, jā, salātiem neizmantojiet majonēzi! Labāk izmantojiet ko lietderīgāku- garšvielas un olīveļļu.

Kustieties

business and work

Pat ja jums ir neliels birojs un daudz kolēģu, tas nenozīmē, ka jāsēž tikai krēslā un nedrīkst piecelties visu dienu. Noteikti sarīkojiet sev pastaigu! Piemēram, tā kā jūs esat paņēmuši pusdienas no mājām, jūs varat doties uz tuvāko parku, kur varat paēst, un tad doties atpakaļ. Darba vietā jūs arī varat organizēt nelielu vingrošanu. Piecelties un izstaipīties, pastaigāt, izlocīt muguru. Nevilcinieties, jo tas ietekmē jūsu veselību un svaru!

Izvairieties no uzkodām

5

Katru reizi pēc ēšanas vai kafijas tases, mēģiniet iztīrīt zobus vai košļāt košļājamo gumiju. Šis mazais triks palīdzēs atturēties no uzkodām, jo piparmētru garša spēj nomākt apetīti.

Dzeriet daudz ūdens

6

Tieši ūdeni! Kafija un tēja tikai dehidrē ķermeni, bet saldie dzērieni iedos papildus kalorijas. Dzer ūdeni visu dienu. Tas baro tavu ķermeni, tāpēc nevēlēsieties ēst tik daudz.

Ja uzkodas- tad tikai noderīgas

7

Tā vai šā, bet dažreiz no uzkodām vienkārši nevar izvairīties. Lai nebūtu kārdinājuma pēc kaut kā kaitīga, pārliecinieties, lai pa rokai būtu augļi, žāvēti augļi vai rieksti. Tā būs vieglāk izvairīties no kolēģu piedāvātajām konfektēm un cepumiņiem.

Ja jūs ievērosiet šos noteikumus, neiegūsiet lieko svaru, bet, tajā pašā laikā nejutīsieties izsalcis dienas laikā. Rūpējies par savu veselību!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru