6 īstas lēdijas likumi

Kādi ir noslēpumi? Šeit viņi ir.

1. Viņa ir spējīga sevi kontrolēt. Šo sievieti ir ļoti grūti izvest no pacietības, jo viņa nekad nerīkos scēnas un histērijas. Lēdija zina, kā būt diskrētai, bet viņas skatiens izsaka daudz!

2. Viņa rīkojas pēc situācijas. Tas nozīmē, ka viņa neceļ paniku, bet pieņem nosacījumus, kādi tie ir, un pēc tam mēģina atrast labāko risinājumu.

3. Viņa mīl sevi un savu ķermeni. Savu figūru, seju un matus… Tas nav narcisms. Patiesa dāma zina, ka pašai sevi nepieciešams novērtēt un mīlēt, jo tikai tad cits spēs izjust to pašu.

4. Viņa zina, kā pieņemt komplimentus. Tas attiecas gan uz verbāliem uzslavējumiem, gan entuziastiskiem skatieniem. Patiesa dāma nejūt apmulsumu, viņa zina, ka ir šādas reakcijas vērta.

5. Tas māk būt gracioza. Lēdija zina, kā izskatīties graciozi un eleganti. Viņas žesti, viņas manieres- tas viss piesaista un fascinē. Patiesa dāma vienmēr rūpējas par savu uzvedību.

6. Viņa vienmēr labi izskatās. Skaistums ir dažāds, vai ne? Patiesa dāma zina, kā vienmēr vajadzētu izskatīties, lai nebūtu kauns par sevi. Tas nenozīmē, ka viņa pat ejot izmest atkritumus uzkrāsos sarkanu lūpu krāsu. Taču viņa iznesīs atkritumus pienācīgās drēbes un labi koptiem matiem.

Ja vēlaties kļūt par patiesu dāmu, pārliecinieties, lai atbilstu šiem punktiem. Jūs redzēsiet, jums patiks!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru