6 lietas, ko sievietei nevajag darīt mīļotā dēļ

4. Izlikties par muļķīti

Nzināmu iemeslu dēļ daudzas sievietes domā, ka viņas ir pievilcīgākas, kad izliekas par muļķītēm. Protams, būt visu zinošai un pierādīt, ka jūs zināt visu, tas nav nepieciešams, bet nav arī nepieciešams spēlēt muļķīti, lai iepriecinātu vīrieša ego. Ja jums ir savs viedoklis, izsakiet to. Ja jūs zināt atbildi, sakāt. Vīriešiem patīk pārliecinātas, inteliģentas un drosmīgas sievietes.

Lielākā daļa vīriešu necieš pilnīgi bezpalīdzīgas sievietes. Lieliski, ja jūs zināt, kā ieskrūvēt spuldzi un salabot izlietni. Pārsteidziet vīrieti!

5. Badināt sevi

Starp sievietēm valda atziņa, ka vīriešiem patīk noteikta ķermeņa uzbūve. Tās ir garas, slaidas dāmas ar lielām krūtīm un dibenu. Nemoki sevi. Ja jums ir citāda figūra, mīliet to. Jūs piesaistījāt vīrieša uzmanību, un tas nozīmē, ka ar jūsu figūru viņš ir pilnībā apmierināts. Neatsakies no ēdiena, tikai lai atbilstu Dievs zina kādiem standartiem.

6. Atteikties no savām vēlmēm

Tikai tas, ka sieviete ir atradusi savu sapņu vīrieti, nenozīmē, ka visi viņas mērķi ir sasniegti. Ikvienam ir savas vēlmes, sapņi un cerības. Attiecību sākums nenozīmē tā visa noliegšanu. Gluži pretēji! Jūsu vīrietim ir jāatbalsta jūs viesos jūsu centienos.

Ja tas patiešām ir jūsu īstais cilvēks, jums nav jāizvēlas starp viņu un jūsu sapņiem. Līdz ar to nav jāatmet domu par pasaules apceļošanu! Mēģiniet to darīt kopā. Iegūstiet izglītību, atveriet savu veikalu, skrieniet maratonu, kļūstiet par mākslinieci! Sapņo, un nepamet savus centienus.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru