6 lietas, ko var paveikt sieviete, lai kļūtu pievilcīga

1. Pašapziņa

Šai sievietei nav nepieciešams kāds, kurš viņu izteiktu. Viņa zina, kas viņa ir. Viņai ir savas vērtības un standarti, un viņa nebaidās vadīties pēc tiem, un uzskata, ka nav nepieciešams tos pierādīt.

Pievilcīga sieviete nesaliecas zem mainīgās kultūras un nelūdz piedošanu par savu skatījumu uz dzīvi. Vēl viņai ir dzelzs tvēriens un nesatricināmas vērtības.

2. Vēlme riskēt

Viņa nebaidās apmeklēt jaunas vietas un nogaršot jaunus ēdienus- viņa vispār nebaidās no jaunā. Pievilcīga sieviete, pēc vīriešu domām, neizvairās no grūtām, bet interesantām aktivitātēm.

Tāpēc, iespējams, nav nepieciešams atteikties no lidojuma zem mākoņiem gaisa balonā, jo tieši tur jūs varat izdzirdēt kāroto jautājumu!

3. Sievišķība un mīlīgums

Viņu neapgrūtina rūpes par sevi, bet viņa izskatās skaisti. Viņai nav nepieciešams aizņemties vīrišķīgās īpašības, bet viņa ir spēcīga.

Vīrieši redz sievietes skaistas gan uz augstiem papēžiem, gan sporta čībās; gan svārkos, gan džinsos. Tādu, kas rupji nelamājas un bieži smaida.

Pievilcīga sieviete- īsta dāma.

2

4. Inteliģence

Bet uzreiz- bez lepošanās ar  zināšanām un diplomiem! Pievilcīga sieviete, kas ir vienlīdzīgā līmenī ar vīrieti, uztur sarunu un saprot, kas notiek pasaulē.

Bet, starp citu, vīrieši saka, ka viszinītes viņiem nepatīk!

5. Draudzīgums

Vīriešus piesaista atvērtas sievietes, kas iet uz kontaktu. Daudzi mīlas stāsti sākas ar to, ka sieviete tikai sirsnīgi smējusies par jokiem pirmajā randiņā vai pat iepazīšanās laikā.

6. Vēlme būt mātei

To var interpretēt dažādi: rūpes par jaunāko brāli vai tiešā nozīmē. Tādējādi vīrieši redz sievieti, kura dalās vēlmē radīt reālu ģimeni.

Dāmas, paturam galvās: vīrietim patīk justies labi blakus jums. Šķiet, ka viņu izpratnē, tieši tajā arī slēpjas sieviešu pievilcības būtība. Bet, kā to panākt, jūs jau zināt.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru